Trouwen in Etten-Leur Bruiloft Marcha en Leroy

Trouwen in Etten-Leur

We kwamen Marcha en Leroy voor het eerst tegen op een trouwbeurs in Etten-Leur. Een ontzettend leuk en enthousiast stel. Uitvoerig vertelde ze over hun wens; trouwen in Etten-Leur. We hadden gelijk een klik en het was wederzijds want ze boekte ons direct voor hun bruiloft. Wat een eer! Want voor hun waren wij de beste bruidsfotografen uit Etten-Leur om hun bruiloft te gaan fotograferen.

Loveshoot ter voorbereiding op de bruiloft

In aanloop naar de bruiloft maakte we een ontspannen loveshoot om elkaar beter te leren kennen. De pre-wedding-fotoshoot werd gepland rond zonsondergang om het mooie licht van de ondergaande zon mee te kunnen pakken. Met spectaculair mooi licht sloten we de loveshoot af. Met deze foto wonnen we zelfs een Masters of wedding photography award.

Masters dutch wedding photography award the wedding story

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

We keken enorm uit naar de trouwdag van Marcha en Leroy. De enthousiasme van dit energieke stel is zo aanstekelijk! En toen was het eindelijk zo ver. In de kapsalon van Apparance in Etten-Leur startte de voorbereidingen van Marcha. Nog één keer nam ze haar trouwgelofte door. Haar tranen kon ze nauwelijks bedwingen bij het lezen van haar woorden voor Leroy.

Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur

Bij Leroy verliepen de voorbereidingen gesmeerd. Als de rust zelve werd, met wat hulp van zijn moeder en zus, zijn pak aangetrokken. Klaar voor een prachtige dag!

Trouwen in Etten-Leur

Trouwen op een unieke trouwlocatie in Etten-leur

Marcha en Leroy hadden besloten om te gaan trouwen in Etten-Leur op een unieke trouwlocatie, de achtertuin van haar ouders. Tussen de mooi versierde appelbomen en met een prachtig prieel die haar vader zelf had gemaakt. Over de styling was erg goed nagedacht en hierdoor was het erg sfeervol. Een unieke trouwlocatie in de gemeente Etten-Leur die voor één dag omgetoverd was voor het decor van een prachtige bruiloft. Wat een bijzondere manier om te trouwen in Etten-leur!

Persoonlijke trouwceremonie

Om de spanning nog verder op te laten lopen, hadden Marcha en Leroy besloten om elkaar enkele dagen voor de bruiloft al niet meer te zien. Pas bij de ceremonie zouden ze elkaar voor het eerst gaan zien. Haar vader had de eer om zijn dochter aan Leroy weg te geven. Dit was het startschot voor een hele persoonlijke trouwceremonie. De ceremonie zat vol met lieve woorden van hun vier beste vrienden die ook getuigen waren. Zo waren de woorden van de beste vriendin van Marcha recht uit haar hart, en hier kwam de nodige emotie bij los.

Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur

Onze favoriete foto

Deze foto straalt zoveel gevoel uit! De emotie die de gasten met elkaar beleven en samen delen. De handen die elkaar vasthouden waardoor de gasten letterlijk met elkaar verbonden zijn. Zo mooi! We beseffen ons ook heel erg goed dat dit vaak de momenten zijn die het bruidspaar zelf niet bewust meemaken. Daarom zijn we tijdens het fotograferen extra alert op deze momenten want deze herinneringen aan je bruiloft zijn goud waard.

Trouwen in Etten-Leur

Persoonlijke trouwgelofte

Daarna volgden de geloften naar elkaar. Geen ceremonie is compleet zonder deze lieve woorden. Dit is voor ons altijd één van de hoogtepuntjes van de ceremonie.

Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur

Het vervolg van de bruiloft in Breda

De bruiloft werd voortgezet in Breda. Als bruidsfotograaf Breda ging ons hart hiervan sneller kloppen! We komen namelijk graag voor een bruiloft in Breda. Op het Kasteelplein in Breda maakten we nog een aantal mooie foto’s. Hier hadden we ook gelijk de mogelijkheid om de trouwauto, een oude Beauford cabrio, op de foto te zetten. Hierna werd tot in de late uurtjes gedanst bij Parc, op de grote markt van breda.

Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur Trouwen in Etten-Leur

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.