De Vertrekhal Rotterdam

De Vertrekhal

Trouwlocatie De Vertrekhal Rotterdam

De Vertrekhal Rotterdam is echt een aanrader voor bruidsparen die opzoek zijn naar een industriële trouwlocatie in Rotterdam. Deze industriële trouwlocatie is veruit één van onze favoriete locaties in Rotterdam. Al verschillende bruiloften mochten we hier fotograferen. We kijken uit naar de volgende bruiloften die we mogen fotograferen bij deze prachtige industriële trouwlocatie midden in Rotterdam!

 

Ja, ik wil ook mooie foto’s laten maken op deze mooie trouwlocatie!

 

De Vertrekhal, industriële trouwlocatie midden in de haven van Rotterdam

Midden in Rotterdamse haven, ligt De Vertrekhal. Het industriële pand ligt direct aan de kade, waardoor je een mooi uitzicht hebt over de Maas. Je kunt bij De Vertrekhal terecht om je complete bruiloft te vieren. Van ceremonie tot aan het feest, alles is mogelijk op deze unieke trouwlocatie in Rotterdam. Naast dat de vertrekhal goed bereikbaar is via het land kan je de locatie ook goede bereiken via het water. Veel bruidsparen kiezen ervoor om zich te laten vervoeren door een Watertaxi. Familie en vrienden zien dan het bruidspaar vanaf het water aankomen, een unieke entree!

Adresgegevens De Vertrekhal Rotterdam

Benjamin Franklinstraat 507, 3029 AC Rotterdam www.devertrekhal.nl

De bruiloft van Carlo & Marjolein bij De Vertrekhal


De Vertrekhal De Vertrekhal

De mooiste foto’s van jullie bruiloft bij De Vertrekhal Rotterdam


Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze bruidsfotografie. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.


Carlo & Marjolein, Rotterdam: “Wij hebben een fantastische dag gehad en de foto’s zijn prachtig geworden. Van het klaar maken in de ochtend tot het feest in de avond, alles is zo mooi vastgelegd! Het eerste contact hadden wij in januari met Arjan, wij besloten in het kennismakingsgesprek dat we Arjan als onze bruidsfotograaf Rotterdam wilde. Van de zomer nog een keertje langs geweest om de dag door te spreken en een Loveshoot gedaan. De Loveshoot was zo leuk en de foto’s daarvan waren ook al zo mooi, dat we nog meer zin kregen in onze bruiloft. De foto’s die Arjan maakt, zijn niet van die standaard trouwfoto’s, daar zijn wij heel blij mee en past helemaal bij ons! Tijdens onze huwelijksreis kregen we al wat foto’s toegestuurd en beleefden de dag weer opnieuw. Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto’s in de bus. Hoe moe we ook waren, we hebben direct alle foto’s bekeken. We zijn zo blij met alle foto’s, alles is perfect vastgelegd. Twee fotografen is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten. De samenwerking met Arjan en ook met de tweede fotografe Lia verliep heel soepel. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze er waren.”

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.