Top 100 beste trouwfotograaf wereldwijd

Top 100 beste trouwfotograaf wereldwijd

De uitslag van de laatste fearless award ronde van 2017 is bekend gemaakt. We hebben weer een award gewonnen!

Hiermee komt de teller in totaal op 3 awards die we hebben gewonnen in 2017 en daarmee behoren we tot de beste 100 bruidsfotografen WERELDWIJD! Ongelofelijk, en stiekem zijn we daar heel erg trots op. Stuk voor stuk zijn het awards voor foto’s van echte spontane momenten, de foto’s waar we in geloven en die we graag op bruiloften maken.

Fearless awards zijn vergelijkbaar met het winnen van oscars in de filmwereld en met het winnen van de championsleague voor voetballers. We willen alle bruidsparen van de afgelopen jaren bedanken voor hun vertrouwen in ons werk en dat ze ons de mogelijkheid gaven om de mooiste foto’s te maken op hun bruiloft.

Bekijk de mogelijkheden voor de mooiste foto’s van jullie bruiloft

Fearless Award

Fearless Award

Fearless Award

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum