Bruidsfotograaf van het jaar

Yes! We zijn maar liefst 2x genomineerd door het magazine Bruid & Bruidegom voor DÉ bruidsfoto award 2018, en naast een prijs door de vakjury is er ook een publieksprijs waarbij JIJ bepaalt wie er wint.

Dit zijn de 2 foto’s waarmee we zijn genomineerd:
Bruidsfotograaf van het jaar

Wil jij ons graag helpen om deze publieksprijs te winnen, en vind je het leuk om ZELF ook iets te winnen? Volg dan de volgende stappen:
 
1. Stem op onze 2 foto’s (zie hierboven) via de volgende link: Beste bruidsfotograaf van het jaar
Er zijn 8 verschillende foto categorieën. Vink bij elke categorie je 2 favoriete foto’s aan. Onze foto’s staan in de categorie “Bruidskinderen” en in de categorie “Family & Friends”.
 
2. Laat op onze Facebook pagina onder ons award bericht een reactie achter dat je op ons gestemd hebt! Naast de loveshoot die verloot wordt door het magazine onder alle stemmers, verloten wij namelijk zelf ook een SPECIALE PRIJS onder de mensen die op ons hebben gestemd.
 
3. Houd de facebook pagina van The Wedding Story de komende tijd in de gaten. Na het sluiten van de stemperiode maken we bekend wie er gewonnen heeft. Ben jij de gelukkige, dan mag je zelf je prijs kiezen à Een Loveshoot of een Tablet!
 
We zouden het super gaaf vinden als je op ons wilt stemmen om die felbegeerde award in de wacht te slepen, en wie weet win jij zelf ook een hele mooie prijs.
 
Alvast bedankt!
 
Liefs, The Wedding Story