4 awards voor beste bruidsfotograaf

Ongelofelijk! We hebben maar liefst 4 awards gewonnen bij de ‘masters of dutch wedding photography’ wedstrijd. 1 award winnen in deze award wedstrijd tussen de beste bruidsfotografen van Nederland is al uniek. 4 awards winnen in deze prestigieuze award wedstrijd is meer dan waanzinnig!

De ‘masters of dutch wedding photography’ is een award wedstrijd voor de beste bruidsfotografie van Nederland, België en Luxemburg. De jury van deze wedstrijd bestaat uit internationale top bruidsfotografen. Elk kwartaal is er een nieuwe ronde. De fotografen met de meeste awards aan het eind van het jaar zijn de Masters of wedding photography in de BeNeLux. De wedstrijd is voor bruidsparen een goede plek om de beste bruidsfotograaf te vinden.

Onze dank gaat uit naar alle bruidsparen waarbij we toffe foto’s op hun bruiloft mochten maken. Het is een hele eer en een enorme waardering van ons werk. Uiteraard is dit een inspiratie bron om in de toekomst nog meer awards te winnen voor beste bruidsfotograaf van Nederland.

Beste Bruidsfotograaf van Nederland

Bruidsfotografie award: ‘dutch masters of wedding photography’

Beste bruidsfotograaf van nederland

Bruidsfotografie award: ‘dutch masters of wedding photography’

Beste bruidsfotograaf van nederland

Bruidsfotografie award: ‘dutch masters of wedding photography’

Beste bruidsfotograaf van nederland

Bruidsfotografie award: ‘dutch masters of wedding photography’