trouwen op ibiza

Het is een serieuze keuze om te gaan trouwen op Ibiza. Natuurlijk wil je er ook alles uithalen en de mooiste foto’s van jullie bruiloft overhouden. Afgelopen jaren fotografeerde we meer dan 300 bruidsparen over de hele wereld, en ook op Ibiza. Graag delen we onze ervaring door middel van 8 tips voor de mooiste foto’s van jullie bruiloft op Ibiza.

trouwen op ibiza

Haal alles uit jullie bruiloft op Ibiza!

1. Trouwen op Ibiza, haal echt alles uit jullie dag

Jullie gaan niet voor niets trouwen op Ibiza. Het ontspannen gevoel van het relaxte eiland en natuurlijk ook het prachtige licht. In één woord fantastisch! Je moet er wel rekening mee houden dat de zon rond het middag uur fel kan zijn. Stukken feller dan in Nederland. Zie je het voor al voor je? Straks zit je een uur lang in de snikhete zon te bakken. Plan jullie trouwceremonie dus niet rond het middag uur zoals in Nederland wel gebruikelijk is. Je doet er verstandig aan om jullie trouwceremonie in de ochtend of later op de middag te plannen. Zo loop je de warmste periode van de dag mis en maak je gebruik van het mooiste licht.

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

2. Maak er geen stijve bedoeling van jullie trouwfoto’s

Kies de juiste trouwfotograaf voor jullie bruiloft op Ibiza. Zit je te wachten op een fotograaf die je steeds verteld waar je moet staan, hoe je moeten kijken, en je steeds overdreven naar de camera laat (nep) lachen? Iemand die je steeds overdreven laat poseren. Wees gerust niet alle trouwfotografen maken een stijve bedoeling van jullie trouwfoto’s. Voor veel bruidsparen is poseren niet bepaald hun favoriete hobby. Dit begrijpen we heel erg goed en is ook zeker niet nodig. Een echt goede trouwfotograaf kan elk bruidspaar spontaan en zeker ook elegant op de foto zetten. Wij in ieder geval wel. Dit doen we zelfs bij het fotomoment. Op dat moment werken we met spontane en leuke ‘opdrachten’ en laten jullie op deze manier veel plezier beleven. We laten jullie bewegen, praten en lachen en zonder dat jullie het door hebben maken we foto’s waar de chemie tussen jullie vanaf spat.

trouwen op ibiza

3. Vergeet de prachtige zonsondergang niet

Zijn jullie van plan om uitgebreid te genieten van een lekker diner bij een beachclub? Doen! Knijp tussen de gangen door stiekem er even tussen uit om samen te genieten van de zonsondergang. De zonsondergang is hét moment om nog een aantal spectaculaire foto’s te maken. Een moment wat je niet wilt missen. Om mooie foto’s rond zonsdondergang te kunnen maken heb je een klein half uurtje nodig. De mooiste zonsondergang foto’s maak je op het oostelijke deel van het eiland. Het exacte tijdstip is afhankelijk van de stand van de zon op jullie trouwdatum. Hier kunnen we jullie alles over vertellen tijdens een vrijblijvende kennismaking.

trouwen op ibiza

De zonsondergang is hét moment om nog een aantal spectaculaire foto’s te maken

4. Ga voor een nederlandse trouwfotograaf

Zie je het al voor je? Je gaat trouwen op Ibiza en hebt een fotograaf waarmee je continue moeite hebt met communiceren vanwege een taalbarrière. Zo ontstaan er makkelijk misverstanden over wat jullie wel en niet willen. Behoorlijk vervelend. Met een Nederlandse trouwfotograaf kan je uitgebreid jullie wensen voor de bruiloft bespreken. Het is ook eenvoudiger om van te voren langs te gaan voor een kennismaking en het contact na jullie bruiloft over je trouwfoto’s en trouwalbum is eenvoudig.

trouwen op ibiza

Met een Nederlandse trouwfotograaf kan je uitgebreid jullie wensen voor de bruiloft bespreken

5. kies een fotograaf met ervaring met bruiloften op Ibiza

De omstandigheden op een bruiloft in het buitenland zijn anders dan die in Nederland. Denk hierbij aan de stand van de zon, maar ook de gebruiken in een ander land. Is het dan niet ontzettend fijn dat jullie trouwfotograaf hier allemaal rekening mee kan houden. Zelfs met de kleinste dingetjes. Hier is echter wel ervaring voor nodig. Of jullie nu gaan trouwen in de omgeving van Ibiza-stad of aan de andere kant van het eiland bij Sant Antoni, geen enkele streek is voor ons onbekend. Zo halen we echt alles uit jullie trouwfoto’s!

trouwen op ibiza

6. Laat geen enkel mooi moment verloren gaan

Je gaat trouwen op Ibiza en haalt echt alles uit de kast om er een perfecte dag (of zelfs weekend) van te gaan maken. Samen met je beste vrienden en familie ga je ongelofelijk veel mooie momenten met elkaar beleven. Dan wil je toch ook echt alles op de foto hebben staan?! Hoe zonde zou het zijn dat je achteraf foto’s van mooie momenten op jullie dag moet missen. Dat je moet concluderen dat er geen enkele foto van je lieve oma is gemaakt. Op een bruiloft gebeuren er vele momenten tegelijk. Als je één fotograaf je bruiloft laat fotograferen dan gaan er veel momenten verloren. Simpel, want één fotograaf kan niet op twee plekken tegelijk zijn. Daarom werken wij met twee fotograferen op jullie bruiloft zodat alles wordt vastgelegd.

Hoe gaaf zou het zijn om achteraf ook op foto’s te kunnen zien hoeveel impact jullie trouwceremonie had op je beste vriendin? Dat op het moment suprême waarbij jullie ‘ja, ik wil’ tegen elkaar zeggen er ook foto’s worden gemaakt van je vriendin die een traantje laat. Met twee fotografen op jullie bruiloft fotograferen we ook de momenten die jullie niet bewust meemaken. Nog een ander groot voordeel is dat we minder hoeven te verplaatsen waardoor je niet steeds wordt afgeleid door een fotograaf.

trouwen op ibiza

7. Maximaal genieten van jullie bruiloft

Geniet van de zon, het prachtige landschap, het gezelschap van je beste vrienden, de ontspannen sfeer van het eiland en vier de liefde! Je gaat tenslotte niet voor niets trouwen op Ibiza! Als je van te voren alles goed geregeld hebt, kan je alles op de dag zelf makkelijker loslaten. Wil je dan een trouwfotograaf die de complete planning van jullie dag naar zich toetrekt? Iemand die jullie continue aan het rond commanderen is. Dan ga je toch alles behalve ontspannen op de foto?! Wij zijn juist op ons best als we onopvallend te werk kunnen gaan. Als één van jullie gasten beleven we jullie dag en leggen alle mooie momenten vast. Zo hebben jullie niet door dat er überhaupt foto’s worden gemaakt en kunnen jullie met een relaxed gevoel genieten.

trouwen op ibiza

8. Laat een after wedding shoot maken

Je bent op een schitterende trouwlocatie op Ibiza. Al jullie familie en vrienden zijn met jullie meegereisd en daar wil je graag zoveel mogelijk tijd mee besteden. We kunnen ons voorstellen dat je dan niet uren weg wilt zijn voor het maken van foto’s van jullie twee. Dit kost alleen maar waardevolle tijd. Plan dan een after wedding shoot de dag na jullie bruiloft. Dit geeft ook nog eens mogelijkheden om bijzondere foto’s te maken die je op jullie dag trouwdag zelf niet snel laat maken. Al nemen jullie de volgende dag een duik in de zee. Wat houdt jullie de dag na jullie bruiloft nog tegen. Tijdens de after wedding shoot nemen we uitgebreid de tijd om spectaculaire foto’s te maken.

“Ik ben Arjan, als trouwfotograaf Ibiza het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar die gaat trouwen op Ibiza laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

TROUWEN op Ibiza

Van Amsterdam tot Kaapstad, de afgelopen jaren fotografeerde we wereldwijd meer dan 300 bruiloften. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.


 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

De 7 zekerheden van The Wedding Story op jullie bruiloft

  • Ervaring met bruiloften op Ibiza
  • Twee fotografe op jullie bruiloft
  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Onze werkwijze

Voor jullie bruiloft: Wat vinden jullie belangrijk en hoe willen jullie je bruiloft op Ibiza gaan vieren? We komen graag alles te weten over jullie wensen zodat we ons perfect kunnen voorbereidingen. Jullie zijn hiervoor van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. We hebben veel ervaring met trouwen op Ibiza dus kunnen we jullie tijdens deze kennismaking verschillende tips geven.

Tijdens jullie bruiloft: We zijn op ons best als we onopgemerkt aan het werk kunnen gaan op jullie bruiloft. Onopvallend maken we foto’s van alle mooie momenten. Zonder invloed uit te oefenen op het verloop van jullie dag. Ook de gebeurtenissen die jullie zelf niet bewust meemaken. Foto’s waarmee je jaren na jullie bruiloft nog steeds gelukkig bent. Gemiddeld krijgen we een 9,9 als eindcijfer van onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste bruidsfotograaf van Nederland.

trouwen op ibiza fotograaf

Het fantastische uitzicht bij Es Vedra

Na jullie bruiloft: Na jullie mooiste dag wil je zo snel mogelijk delen hoe mooi jullie eruit zagen. Wil je dan tot volgend jaar kerst moeten wachten op het eindresultaat? Nee toch? Daarom hebben wij een uitzonderlijk snelle levertijd van maximaal 4 weken. De trouwfoto’s van de meeste bruidsparen liggen al op ze te wachten nog voordat ze terug zijn van huwelijksreis.

Je wilt toch de beste trouwfotograaf op jullie mooiste dag op Ibiza?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!