Videografie

De mooiste filmbeelden van jullie bruiloft

Naast bruidsfotografie bieden we ook videografie aan als totaalpakket. Hiermee maak je de herinnering aan jullie dag compleet. We filmen in dezelfde stijl als onze fotografie; persoonlijk en met de focus op emoties en spontane momenten. De videograaf maakt deel uit van ons vaste team. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en gaan we onopvallend te werk zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag.

ACTIE: 50% korting op videografie

Als jullie gaan trouwen in 2018 en naast fotografie ook videografie boeken ontvangen jullie 50% korting op de videografie! Let op deze actie loopt tot 31-08-2018.

Video pakket 1

1 videograaf; 6 uur videografie
Full HD trouwfilm 5 minuten
Digitaal via downloadlink
€ 1250,-
Actieprijs € 625,-

Video pakket 2

1 videograaf; 9 uur videografie
Highlight film 2-3 minuten
Full HD trouwfilm 5-7 minuten
Digitaal via downloadlink
€ 1650,-
Actieprijs € 825,-

Video pakket 3

1 videograaf; 11 uur videografie
Highlight film 2-3 minuten
Full HD trouwfilm 7-8 minuten
Digitaal via downloadlink
Film op USB stick
€ 1900,-
Actieprijs € 950,-

Video pakket 4

1 videograaf; Hele dag videografie
Highlight film 2-3 minuten
Full HD trouwfilm 7-10 minuten
Digitaal via downloadlink
Film op USB stick
€ 2295,-
Actieprijs € 1147,50

JA, ik wil 50% korting op mijn trouwfilm!

Highlight film, de samenvatting van jullie bruiloft

De highlight film is 2 tot 3 minuten lang. Een samenvatting van alle hoogtepunten die de sfeer van jullie dag goed weergeeft. De highlight film is goed vergelijkbaar met een filmtrailer van een bioscoop film. Erg populair en eenvoudig te delen met familie en vrienden en op social media.

Trouwfilm, jullie dag op zijn mooist

De trouwfilm is 5 tot 10 minuten lang. Met alle details, emoties en spontane momenten van jullie trouwdag. Een film waar je samen nog eens lekker voor kunt gaan zitten om jullie dag terug te kijken. Helemaal van deze tijd, want uit ervaring weten we dat een film van ongeveer 10 minuten veel vaker wordt terug gekeken dan een ouderwetse film van 1,5 uur lang.

Ceremonie film, een complete film van jullie ceremonie

De ceremonie film is een documentaire van alleen de ceremonie en is ongeveer 15 tot 20 minuten lang. Vanaf de binnenkomst van de bruid en de reactie van de bruidegom, tot aan jullie verliefde blik aan het einde van de ceremonie. De ceremonie film bevat natuurlijk ook jullie ja-woord, de speeches van dierbare en de geloftes die jullie naar elkaar uitspreken. Deze film is als extra optie te boeken en kost 199,- euro.

Drone beelden, unieke beelden vanuit de lucht

Voor een extra bijzonder effect in jullie film kunnen we een drone inzetten. Beelden vanuit de lucht geven het gevoel dat je zo vrij bent als een vogel en dit geeft waanzinnige beelden vanuit een uniek perspectief. Een drone is als extra optie te boeken en kost 199,- euro.

JA, ik wil ook videografie op mijn bruiloft!