Huwelijksaanzoek op het strand

Huwelijksaanzoek op het strand van Ouddorp

Een huwelijksaanzoek plannen is een spannende gebeurtenis. Wat is de beste plek? Hoe maak je het verrassingseffect zo groot mogelijk? Hoe zorg je dat het geheim blijft? Stuk voor stuk vragen waar Kimberley goed over nagedacht had bij het plannen van het huwelijksaanzoek op het strand van Ouddorp.

huwelijksaanzoek op het strand

De voorbereidingen

Alles was perfect voorbereid. Als ‘dekmantel’ had Kimberley een loveshoot op het strand van Ouddorp gepland. Zo kon ze het aanzoek voor haar vriendin Vicky zo lang mogelijk geheim houden.

Ook haar ouders, broers en zus zaten in het complot. Deze arriveerde een klein uurtje ervoor om de plek van het aanzoek aan te kleden, compleet met lichtgevende letters en een rode loper.

huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand

Het aanzoek

Bij aankomst op de parkeerplaats kreeg Vicky een blinddoek om. Arm in arm liepen ze samen over het pad door de duinen richting de mooi aangeklede plek voor het aanzoek. Nietsvermoedend mocht Vicky haar blinddoek af doen en zag Kimberley op haar knie zitten met een prachtige ring. “Wil je met me trouwen?” Er volgde een uitbundige “ja!”, een dikke kus en een uitbundige knuffel. Wat is dit toch waanzinnig bijzonder om dit vast te mogen leggen.

huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand

Foto’s bij ondergaande zon

Na het aanzoek was het tijd voor de loveshoot. Hier was de nietsvermoedende Vicky namelijk voor gekomen. Het huwelijksaanzoek op het strand was meer dan geslaagd en werd afgesloten met een prachtige zonsondergang.

huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand huwelijksaanzoek op het strand

Wil je ook je huwelijksaanzoek op het strand laten fotograferen?

Wil je ook je huwelijksaanzoek op het strand laten fotograferen? Dat kan! We helpen je graag met de beste tips en zijn onderdeel van het complot om het aanzoek geheim te houden. Uiteraard leggen we onopvallend het aanzoek vast. Met de foto’s kan je op een leuke manier jullie verloving kenbaar maken aan familie en vrienden. Daarnaast zijn de foto’s ook te gebruiken voor de save-the-date en trouwkaart.

huwelijksaanzoek laten fotograferen

We fotograferen onopgemerkt je huwelijksaanzoek

“Laat je huwelijksaanzoek op het strand onopvallend vastleggen”

Wil jij ook je huwelijksaanzoek laten vastleggen?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of lees meer informatie over een huwelijksaanzoek laten fotograferen