Het team van The Wedding Story

WIJ ZIJN THE WEDDING STORY

Op een bruiloft gebeurt van alles tegelijk. Om bruidsparen een nog beter aandenken aan hun dag te kunnen geven fotograferen we bruiloften met twee fotografen. Hierdoor missen we geen enkel moment, ook niet de spontane reacties van jullie familie en vrienden. Zo ben je er als bruispaar zeker van dat er geen enkel mooi moment verloren gaat.

Ons team heeft één missie: kleurrijke foto’s maken met de focus op spontane momenten en emoties. We fotograferen allemaal in dezelfde stijl. Gedreven, enthousiast en gemakkelijk in de omgang zijn eigenschappen die we met elkaar gemeen hebben. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit onszelf te halen. Met meer dan 300 bruiloften ervaring weten we dat elke bruiloft uniek is. Als bruidspaar moet je volop kunnen genieten terwijl wij de mooiste foto’s maken. We leggen alle waardevolle momenten van een bruiloft zo uniek mogelijk vast en we zijn gek op spontane momenten en uitbundige emoties.

team the wedding story

Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en staan we ook een stuk sterker. In noodgevallen kunnen we elkaar vervangen, zonder dat jullie als bruidspaar hier wat van merken in het eindresultaat. Dit neemt een hoop stress weg.

VEEL OOG VOOR DE SPONTANE MOMENTEN EN DE MOOISTE EMOTIES

We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op jullie dag. Dat betekent geen geposeerde stijve momenten en ook niet ongemakkelijk lachen naar de camera. We mengen ons tussen de gasten en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie vreugde sprongetje na de ceremonie en de tranen van een trotse moeder of vader.

Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat we aanwezig waren op hun bruiloft. Dat is iets waar we erg trots op zijn. Jullie kunnen ongestoord genieten van jullie mooie dag en gewoon lekker jezelf zijn!