Het team van The Wedding Story

Ons team bestaat in totaal uit 4 gedreven fotografen en één videograaf, stuk voor stuk vol met passie voor het vastleggen van bruiloften. We fotograferen en filmen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met de focus op emoties en spontane momenten. Gedreven, enthousiast, toegankelijk en makkelijk in de omgang zijn eigenschappen die we met elkaar gemeen hebben. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld. Arjan van der Plaat is oprichter van The Wedding Story, als hoofdfotograaf fotografeert hij bijna alle bruiloften, samen met een andere fotograaf uit het team.

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

Veel oog voor de spontane momenten en de mooiste emoties

Als bruidspaar moet je volop kunnen genieten van jullie bruiloft. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op jullie dag. Dat betekent geen geposeerde stijve momenten en ook niet ongemakkelijk lachen naar de camera. We mengen ons onder de gasten en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie vreugde sprongetje na de ceremonie en de tranen van een trotse moeder of vader.

Het meest gemaakte compliment is dat bruidsparen na enkele ogenblikken al niet meer in de gaten hadden dat we aanwezig waren op hun bruiloft. Dat is iets waar we erg trots op zijn. Jullie kunnen ongestoord genieten van jullie mooie dag en gewoon lekker jezelf zijn!