Lizette Warnars

Fotograaf

Lizette Warnars the wedding story

Ik ben Lizette Warnars en vaste fotografe bij The Wedding Story. Ik geniet enorm van het mogen fotograferen van bruiloften. Als ik een bruiloft fotografeer wordt ik geprikkeld om creatief bezig te zijn. Ik wil van elk moment een zo origineel mogelijk beeld maken en ik wordt gedwongen om snel te handelen in verschillende (licht) situaties. Allemaal leuke uitdagingen waar ik veel adrenaline door krijg.

MET TWEE FOTOGRAFEN ZIE JE MEER DAN ALLEEN

Na een bruiloft lig ik altijd nog te stuiteren in mijn bed van alle toffe beelden die ik heb mogen maken op zo’n speciale dag! Het fotograferen voor The Wedding Story is helemaal fantastisch. Omdat we altijd met twee fotografen zijn kun je meeliften op elkaars energie en zie je meer dan wanneer je alleen bent. Het bruidspaar heeft hier alleen maar voordeel van en zo kan jullie bruiloft tot in de puntjes vastgelegd worden.

Ik heb een fantastische zoon en een lieve vriend. Naast de fotografie ben ik vaak te vinden in het water. Ik zwem graag en in de zomer doe ik mee aan open-water-wedstrijden. Verder zing ik in de auto keihard mee met het foute uur op de radio. Maar dat zal ik jullie besparen op jullie trouwfeest. Ook kook en bak ik graag en ben ik vaak in de tuin bezig. Ik ben echt een natuurmens. Ik hou van groen en met 23 kamerplanten is mijn verzameling inheemse planten nog lang niet compleet hoor! Ik kijk er enorm naar uit om jullie trouwdag vast te mogen leggen met The Wedding Story, wie weet tot snel!

Wat bruidsparen zeggen over Lizette

Suzanne en Ron: “We zijn heel erg blij dat Lizette op onze bruiloft erbij was. Ze is rustig, was op de achtergrond en ze heeft hele bijzondere plaatjes gemaakt. Hier zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee.”

De favoriete foto’s van Lizette