Trouwen bij landgoed Olmenhorst in Lisserbroek

Olmenhorst trouwen: inspiratie, tips en foto’s

Landgoed de Olmenhorst staat in heel Haarlemmermeer bekend om de lekkerste appels en peren. Het is ook dé plek waar je moet zijn als je wilt trouwen in een Boomgaard. Olmenhorst heeft op het landgoed twee officiële trouwlocaties waar je een bruiloft kunt vieren: het Boshuis en de Tent.

Olmenhorst staat in onze lijst met favoriete trouwlocaties en we delen graag onze tips en sfeerfoto’s voor het vieren van jouw bruiloft in deze boomgaard.

Olmenhorst trouwen

Trouwen op landgoed Olmenhorst: inspiratie, tips en foto’s

Het Boshuis op landgoed Olmenhorst

Midden in de boomgaard van landgoed Olmenhorst staat het Boshuis. Verscholen tussen de rijpende peren en afgezonderd van de andere bedrijvigheid op het landgoed. Het Boshuis vormt het middelpunt van deze trouwlocatie. Naast het Boshuis ligt een halve cirkel waar je een intieme ceremonie kunt houden tot 100 personen. Mocht je meer dan 100 gasten willen uitnodigen voor je ceremonie dan kan dit bij de naastgelegen open plek, de ovaal.

Olmenhorst het boshuis

Het Boshuis op landgoed Olmenhorst

Het Boshuis is in te zetten als back-up binnen locatie voor het vieren van de ceremonie als het weer tegenzit. Een hele geruststelling. Zo weet je dat het hoe dan ook goed komt met jullie dag. Daarnaast is het huis ideaal voor het vieren van een gezellig feestje ter afsluiting van de trouwdag. Een extra pluspunt is de overdekte veranda.

Trouwen in de boomgaard Olmenhorst

We begrijpen heel erg goed waarom buiten trouwen in de boomgaard van Olmenhorst zo mateloos populair is. Als je een relaxte dag wilt beleven waarbij iedereen het naar zijn zin heeft, dan is dit je droomlocatie. Je bent namelijk omringt door de vele peren die hier in alle rust maanden de tijd nemen om te groeien. De perfecte plek om even gas terug te nemen en in alle rust te genieten!

trouwen in de boomgaard olmenhorst

Trouwen in de boomgaard van landgoed Olmenhorst

Dineren aan een lange tafel

Zie je het al helemaal voor je?! Je zit aan een prachtige gedekte dinertafel midden in de boomgaard. De zonnestralen van de ondergaande zon schijnen door de bomen en vallen op je gezicht. Je kijkt over de lange dinertafel waar al je familie en vrienden aan zitten en ziet dat iedereen het naar zijn en haar zin heeft. Zo is het absoluut een geslaagde dag!

trouwen olmenhorst

Dineren aan een lange tafel in de boomgaard

Fotolocatie de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst is ruim 31 hectare in afmeting. Om te verdwalen, zo groot. Naast de boomgaard zijn er verschillende monumentale gebouwen. Voor de fotoshoot hoef je terrein niet af! Hier worden wij als fotografen enorm enthousiast van. We kennen een aantal hele leuke plekjes om jullie mee naar toe te nemen voor de fotoshoot.

olmenhorst trouwen

Voor de fotoshoot hoef je het landgoed niet af!

Vrolijke en kleurrijke trouwfoto’s

trouwen olmenhorst lisserbroek

Gaan jullie trouwen op landgoed de Olmenhorst en worden jullie blij van vrolijke en kleurrijke foto’s? We willen jullie een waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jullie je dag kunnen beleven met een grote glimlach op jullie gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen

 

Doe nog meer inspiratie op voor je bruiloft

Blog: 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s

Je steekt veel energie in de voorbereidingen van jullie bruiloft. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Daar wil je dan ook mooie foto’s van! We hebben de 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s voor je op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid en haal je alles uit jullie trouwdag.

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam