Trouwen bij Huys ten Donck Ridderkerk

Trouwen bij Huys ten Donck Ridderkerk

Huys ten Donck is één van de mooiste plekken om te trouwen in Ridderkerk. Het oude herenhuis heeft een prachtige trouwzaal, en buiten een groot park. Ideaal voor het maken van foto’s.

Huys ten Donck

Trouwlocatie Huys ten Donck Ridderkerk

Trouwlocatie Huys ten Donck Ridderkerk

Je kunt hier terecht voor de ceremonie, borrel, diner en feest. Op deze unieke trouwlocatie in Ridderkerk kan je de complete bruiloft vieren. Van begin tot eind, zowel binnen als buiten.

Huyes ten Donck trouwen

De stijlvolle en klassieke trouwzaal

Binnen ben je omringt door het stijlvolle en klassieke interieur. Op de eerste verdieping bevind zich de chique trouwzaal met een prachtig uitzicht over het landgoed. Deze ‘grote ontvangstzaal’ geeft ruimte aan ceremonies tot 80 gasten. De ruimte is gedecoreerd met achttiende-eeuws Rococo stuc- en houtsnijwerk.

Buiten trouwen behoord ook tot de mogelijkheden. Dit kan op het gazon direct achter het landhuis, midden in de natuur. Je trouwt dan bij het romantische prieeltje met het grote landhuis als decor op de achtergrond. De toost vindt dan plaats in de naastgelegen Franse tuin. Er kan ook buiten gedineerd worden aan lange tafels of heel informeel met verschillende foodtrucks en –stands. Het feest kan worden gevierd in een tent die ruimte biedt aan maximaal 250 gasten.

Al deze verschillende mogelijkheden maakt Huys ten Donck de meest veelzijdige trouwlocatie van Ridderkerk.

Huys ten Donck ridderkerk

Het landhuis wordt omringt door het Donckse Bos

Huys ten Donck fotoshoot

Vier je (een deel van) jullie bruiloft bij Huys ten Donck? Dan mag je zowel binnen in het landhuis als buiten in het park foto’s maken. Het is ook mogelijk om op je bruiloft enkel een fotoshoot te laten maken bij Huys ten Donck. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd en je krijgt dan 1,5 uur toegang tot het omliggende park, het Donckse Bos.

Huys ten Donck fotoshoot

Ook voor de fotoshoot kan je terecht bij Huys ten Donck

Het Donckse bos

Het landhuis wordt omringt door een prachtig park, het Donckse Bos. Dit park is 22 hectare groot en aangelegd in de stijl van een Engels landschap. Ideaal voor het maken van prachtige foto’s, maar ook voor het vieren van je buiten ceremonie. Het Donckse Bos is heel erg afwisselend aangelegd, met verschillende ingerichte stukken.

Trouwen bij Huys ten Donck is mateloos populair onder onze bruidsparen. Als je uitkijkt naar een ontspannen trouwdag, zonder stress of alles wel goed verloopt, dan is dit de ideale trouwlocatie. Vele bruidsparen gingen je voor.

Doe nog meer inspiratie op voor je bruiloft

Blog: 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s

Je steekt veel energie in de voorbereidingen van jullie bruiloft. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Daar wil je dan ook mooie foto’s van! We hebben de 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s voor je op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid en haal je alles uit jullie trouwdag.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam