The Perfect Wedding partner van The Wedding Story

The Perfect Wedding partner van the wedding story

Met gepaste trots kunnen we melden dat The Wedding Story officieel partner is van The Perfect Wedding.

The Perfect Wedding

Als trouwleverancier zijn we aangesloten bij The Perfect Wedding. De meest uitgebreide trouwwebsite van Nederland. Hier wordt je als bruidspaar geholpen d.m.v. de tofste ideeën, praktische informatie, de laatste trends en de leukste leveranciers. We zijn trots dat The Perfect Wedding onze bruidsfotografie aanbeveelt op jullie bruiloft.

Meer dan 50 bruidsparen waarvan we de bruiloft mochten fotograferen lieten een review achter op ons profiel. We zijn heel dankbaar voor al deze lieve woorden.

Lieve woorden van Ela en Melvin

the perfect wedding planner
Ela en Melvin, over hun bruiloft:“Op zaterdag 1 februari heeft The Wedding Story onze fantastische dag vastgelegd. In de voorbereiding hebben we elkaar meerdere malen gesproken en hebben wij aan kunnen geven wat wij belangrijk vonden en welke momenten wij zeker vastgelegd wilden hebben.

Tijdens de dag zelf liep alles soepel. Ze loosden ons perfect en relaxed door het ‘officiële’ fotomoment. Gedurende de rest van de dag hebben we helemaal niet gemerkt dat ze rondliepen om foto’s te maken. Bij het zien van de foto’s dachten we alleen maar: ‘Hoe hebben ze dit ook weten vast te leggen en was daar dan een camera?’ Het voelde zo natuurlijk, waardoor je dit ook echt terug ziet op de foto’s.

Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden. Spontaan, vrolijk, emotioneel. Voor ons echt perfect! Binnen een aantal dagen hadden we de eerste foto’s al binnen en de rest volgde ook erg snel. We zijn ontzettend blij met onze keuze voor The Wedding Story. Ik zou iedereen aanraden om eens met Arjan te praten en hun werk te bekijken. Wij zouden ze meteen weer kiezen!”

bruidsfotograaf amsterdam score

The Perfect Wedding planner

Zodra je start met het organiseren van een bruiloft komt er veel op je af. Voor je het weet loop je vast bij het plannen van de dag. Hiervoor heeft The Perfect Wedding een planner ontworpen. Zo maak je eenvoudig een draaiboek en een gastenlijst. Ook is de planner van The Perfect Wedding ideaal om je budget en checklist goed in de gaten te houden.

Lees hier meer over de planner van The Perfect Wedding.

The Perfect Wedding Rotterdam

The Perfect Wedding is een Nederlands bedrijf en gevestigd in Rotterdam. Het bezoekadres is aan de Goudsesingel 166 in Rotterdam.

Doe nog meer inspiratie op voor je bruiloft

Blog: 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s

Je steekt veel energie in de voorbereidingen van jullie bruiloft. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Daar wil je dan ook mooie foto’s van! We hebben de 20 beste tips voor de mooiste trouwfoto’s voor je op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid en haal je alles uit jullie trouwdag.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam