Bruiloft in Ede Stefan en Hanneke

De bruiloft van Stefan en Hanneke was een dag waar we al lang naar uitkeken. We leerde Stefan en Hanneke al 1,5 jaar voor hun bruiloft kennen via social media. Na ons eerste contact volgde een loveshoot ter voorbereiding op hun bruiloft in Ede. De shoot vond plaats op een mooie zomerse avond op Drunense Duinen. Het was een ontzettend leuke avond waar we elkaar stukken beter leerde kennen. De foto’s van de loveshoot gebruikte Stefan en Hanneke op de uitnodigingen voor hun bruiloft. En nu was het tijd voor hun bruiloft!

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

First look op de Ginkelsehei

Bruiloften fotograferen we met twee fotografen, en zo ook de bruiloft van Stefan en Hanneke. Voor de voorbereidingen van het bruidspaar splitste we ons op. Zo konden we de ochtend van Hanneke en ook die van Stefan fotograferen. Een erg ontspannen ochtend waar veel ruimte was voor een lolletje.

De First-Look stond gepland op de Ginkelsehei. Hoe tof! Het was prachtig weer en Stefan stond al gespannen te wachten toen Hanneke arriveerde op de heide. De first-look is altijd een waanzinnig mooi moment. Hoe zou hij/zij eruit zien? Spannend! Aansluitend aan dit moment maakte we de fotoshoot op de Ginkelsehei.

bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede

Trouwen in de oude kerk van ede

Hanneke is lid van het orkest van het Leger Des Heils, en deze band begeleide de trouwceremonie die werd gehouden in de Oude Kerk in Ede. Een unieke beleving. Het orkest speelde een aantal prachtige stukken. Maar dat was zeker niet alles. De moeder van Hanneke begeleide de dienst. Natuurlijk waren er ook de geloftes en als klap op de vuurpijl zong Stefan een mooi stuk speciaal voor Hanneke.

bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede

Kasteel Doortwerth

Het complete gezelschap verplaatste zich daarna naar Kasteel Doortwerth waar de rest van de dag gevierd zou gaan worden. Op heenweg maakte we nog een korte stop met het bruidspaar bij de atletiekbaan. Atletiek is de grote liefde (naast Hanneke uiteraard) van Stefan waarvan hordelopen in het bijzonder. Natuurlijk kon een foto van het hordelopen niet ontbreken.

In de tuin, met het prachtige kasteel op de achtergrond vond de relaxte borrel plaats. Nadat we foto’s hadden gemaakt met het kersverse bruidspaar tijdens de ondergaande zon, namen we afscheid van elkaar.

bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede bruiloft in ede

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.