Landgoed Luchtenburg Ulvenhout

Trouwlocatie Landgoed Luchtenburg Ulvenhout

Trouwlocatie landgoed Luchtenburg is veruit één van onze favoriete trouwlocaties. Al verschillende keren mochten we hier een bruiloft fotograferen, iedere keer is het weer een feestje om terug te keren op het Landgoed voor een bruiloft. We kijken dan ook uit om de volgende bruiloft te mogen fotograferen op deze prachtige locatie!

 

Waar kan ik meer foto’s bekijken?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Landgoed Luchtenburg

Trouwen in het bos, jullie ceremonie buiten vieren op landgoed luchtenburg


Net buiten de mooie stad Breda, ligt landgoed luchtenburg waar je kunt trouwen in het bos. Voor één dag is het complete landgoed voor jullie. Samen met alle gasten genieten jullie van de rust en de prachtige natuur. De locatie is een officiële trouwlocatie van de gemeente Alphen-Chaam. Je kunt op landgoed Luchtenburg terecht om je complete bruiloft te vieren, vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. De ceremonie kunnen jullie vieren op het trouweiland. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om buiten, maar ook binnen jullie bruiloft voort te zetten. Organiseer jullie diner bijvoorbeeld in de karaktervolle oude schuur!

Adresgegevens trouwlocatie luchtenburg ulvenhout


Lchtenburgseweg 1, 4858 RJ, Ulvenhout www.landgoedluchtenburg.nl

De bruiloft van Sanne & Niels op landgoed luchtenburg

Landgoed Luchtenburg

De mooiste foto’s van jullie bruiloft op landgoed luchtenburg


Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze bruidsfotografie. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

Landgoed Luchtenburg

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.