Preview bruidsfotografie Den Haag Bojana & Michael

De bruiloft van Bojana en Michael was een bijzondere! De ceremonie werd gevierd op het terrein van Manege Chardon in Den Doorn. Voor Bojana en Michael speelt deze manege een belangrijke rol. Hier hebben ze elkaar leren kennen en heeft Michael Bojana ten huwelijk gevraagd. Het ja woord en de ringen wissel werden gedaan op het paard, hoe uniek is dat! Hierna verplaatste het gezelschap zich naar het strand bij Kijkduin. Hier werd het kers verse bruidspaar getrakteerd op een prachtige regenboog. Natuurlijk hebben wij geen seconde getwijfeld om daar de mooiste foto’s mee te maken. Hier alvast een kleine preview.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Arjen en Eveline

bruiloft in amsterdam

Rowan en Guy

trouwfotograaf breda

Celine en Jord

trouwfotograaf rotterdam


 

Ga terug naar het overzicht en bekijk nog meer foto’s van bruiloften.