Trouwen in het buitenland

We begrijpen heel goed waarom je gaat trouwen in het buitenland. Exotische locatie, schitterende accommodatie, en stabiele weersomstandigheden. Of jullie nu gaan trouwen in Frankrijk of misschien gaan trouwen op Ibiza, we gaan met jullie mee. Want ook als jullie trouwen in het buitenland leggen we jullie bruiloft spontaan vast met veel oog voor emoties en de mooiste momenten.

trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland; Santorini Griekenland

Spontane trouwfoto’s van jullie destination wedding

Ook als jullie gaan trouwen in het buitenland maken we spontane trouwfoto’s van jullie bruiloft. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Verwacht zeker geen stijve geposeerde foto’s en overdreven lachen naar de camera. We mengen ons onder de gasten die met jullie zijn meegereisd en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie blik bij de eerste ontmoeting, jullie glimlach naar elkaar en de traan van een trotse moeder of vader.Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze.

After wedding fotoshoot

De dag na jullie bruiloft trekken we de omgeving van jullie trouwlocatie in voor een after wedding fotoshoot. Zonder de stress van jullie trouwdag maken we de mooiste spontane en de meest ontspannen foto’s. We gaan opzoek naar de mooiste plekjes die er te vinden zijn, en betrekken de prachtige omgeving bij jullie trouwfoto’s

Een after wedding fotoshoot tijdens jullie huwelijksreis is ook te boeken als jullie in Nederland trouwen.

trouwen in het buitenland

After wedding fotoshoot; Bonaire

Hoe ziet jullie bruiloft eruit?

We zijn erg benieuwd naar hoe jullie de trouwdag willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis waarbij jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Tijdens deze kennismaking kunnen jullie ook meteen verschillende reportages en trouwalbums bekijken, waarbij we uitgebreid kunnen laten zien wat onze werkwijze is. We willen graag alle details leren kennen om zo jullie bruiloft het mooist vast te leggen. Om dit nog eens extra te verzekeren hebben we enkele weken voor jullie bruiloft nogmaals contact om de reportage tot in de puntjes voor te bereiden.