workshop ondernemen voor trouwfotografen

Bedrijfsstrategie en marketing voor trouwfotografen

Workshop ondernemen voor trouwfotografen

Fotograferen is gewoon ontzettend leuk. Je bent uit passie gaan fotograferen en met het fotograferen van bruiloften kan je volledig je ei kwijt. Het is gewoon fantastisch, en je zou niets liever willen doen! (Logisch, ik herken dit gevoel) De eerste bruiloften kreeg je relatief makkelijk, dit ging via familie en kennissen, maar daarna werd het lastiger. Zelfs zo lastig dat je jezelf, ieder jaar in januari afvraagt waar de boekingen blijven voor het nieuwe seizoen. Je vraagt jezelf hardop af of je wel goed genoeg bent en hoe je aan nieuwe klanten komt. Waarom heb je zo weinig boekingen? Wat heb je precies aan marketing gedaan afgelopen jaar? Heb je wel de dingen toegepast waardoor je wel klanten kunt krijgen?

Workshop ondernemen voor trouwfotografen

Het is fantastisch om de liefde op een bruiloft te mogen fotograferen!

Marketing is een continue proces en voor een trouwfotograaf ontzettend belangrijk. Een bruidspaar trouwt ten slotte maar één keer en is dus maar één keer klant. Je moet je marketing en business strategie goed op orde hebben om steeds een nieuwe groep bruidsparen tot klant te maken. Ondernemen is niet vies, het is juist essentieel om als fotograaf je hoofd bovenwater te houden en als je het goed doet zelfs een ontzettend leuk proces.

 

Lees verder over de workshop ondernemen voor trouwfotografen

 

Boost Class Business retreat

Ben je klaar voor onze beste workshop ondernemen voor trouwfotografen ooit?!

Eigenlijk is het geen workshop, het is veel meer dan dat. Beter ondernemen is namelijk niet samen te vatten in één simpele workshop. Daarom organiseren we een business retreat voor fotografen. Een midweek lang nemen we de tijd om 5 verschillende theorie workshops te geven. O.a. over thema’s als: ondernemen voor trouwfotografen, marketing voor trouwfotografen, branding… etc. Maar daar blijft het niet bij. We gaan ook samen met jou alle theorie uitwerken tot een concrete bedrijfsstrategie. Na deze midweek ga je naar huis met een persoonlijk plan voor je business om de komende jaren succesvol nieuwe klanten aan te trekken en succesvol te kunnen ondernemen. We kiezen er bewust voor om even uit de dagelijkse sleur te stappen. Weg van de dagelijkse afleiding, met de mogelijkheid om nieuwe positieve collega’s te leren kennen.

De voordelen van onze business retreat:

  • Een midweek weg van de dagelijkse sleur
  • Kom thuis met een uitgewerkt business plan
  • In de toekomst maak je keuzes met een visie
  • Weet via welke kanalen je bruidsparen bereikt
  • Geef je zelfvertrouwen een boost
  • Onderneem met een concreet plan
  • Leer hoe je omgaat met onzekerheid en afleiding
  • Weet wat je waard bent en welke prijs je kunt vragen

 

Boost Class Business retreat voor fotografen