Bruidsfotografie Haarlem

Bekijk de volledige bruiloft

Bruidsfotografie Haarlem

Bruidsfotografie Haarlem: Het was voorjaar en ons trouwseizoen dit jaar startte met de bruiloft van Mark en Marleen. Marleen ken ik van vroeger, we hebben namelijk bij elkaar in de klas gezeten. Het is dan ook ontzettend leuk dat ze ons vroeg om haar bruiloft vast te leggen. Een hele eer!

De voorbereidingen

Als je maar enkele straten van de Orangerie Elswout in Haarlem woont dan is het natuurlijk voordehand liggend dat je op deze top trouwlocatie ook gaat trouwen! Maar voor dat het zover was begonnen de voorbereidingen thuis. Marleen in hun eigen huis en Mark bij vrienden thuis die in dezelfde straat wonen. Ondanks dat de voorbereidingen bij Marleen ontspannen verliepen was het bij Mark een drukte van je welste. Zijn beste vrienden waren al de avond ervoor langs gekomen. Ze hadden de bbq aangestoken en in de hottub flink wat biertjes gedronken. We werden op de hoogte gebracht van alle ins en outs en die werden extra kracht bij gezet door middel van de ‘foute’ foto’s die ze die avond ervoor hadden gemaakt. Het was een dolle boel, en de sfeer zat er al goed in.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

First look op trouwlocatie Orangerie Elswout

De first look was gepland op de trouwlocatie Orangerie Elswout. Mark stond zenuwachtig te wachten, benieuwd hoe zijn Marleen er uit zou zien. Marleen, begeleid door haar ouders, liep het grindpad op richting Mark die met zijn rug naar haar toe stond. De spanning was voelbaar en bij Marleen verschenen al de eerste tranen.

Mark en Marleen zijn een heel sportief stel en hier maakte we dan ook veel gebruik van tijdens het maken van de fotoshoot. Geen stijve portretfoto’s, waarbij je kunstmatig moet glimlachen naar de camera, nee daar doen we niet aan! Gewoon spontane foto’s met actie.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Trouwlocatie orangerie elswout Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

Persoonlijke trouwceremonie met hier en daar een traan

Mark werd weggegeven door zijn moeder, en Marleen werd weggegeven door haar vader. Een mooie start van de trouwcermonie die binnen plaatsvond in een prachtige trouwzaal. Toen de vriendin van Marleen een korte speech hield, kon Marleen het niet langer droog houden. De liefde en geluk spatte er vanaf.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

Ontspannen sfeer

Hoogtijd om de taart aan te snijden! (Deze was trouwens super lekker) Hierna volgde de toost en een korte speech van een van de beste vrienden van Mark en Marleen. Dit liep over in een borrel met een lekkere ontspannen sfeer. Iedereen wilde het kersverse bruidspaar feliciteren en uiteraard ook hun trouwring inspecteren.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

Spontane groepsfoto’s

De borrel werd afgesloten met de groepsfoto’s. Hier trokken de vrienden van Mark spontaan hun Nerf gun (kinderpistool met schuimrubberen pijltjes) tevoorschijn. Deze hadden ze blijkbaar massaal gebruikt tijdens het vrijgezellenfeest. Terwijl de pijltjes soms om je oren vlogen maakte we in de tussentijd de leukste groepsfoto’s.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

Emotionele speeches en een knaller van een feest

Diner tijd! Aan één lange tafel namen alle gasten plaats voor het diner. Tussen elke gang was er een speech. De meest ontroerende speeches waren van beide moeders. De lieve woorden gaf ook de nodige emotie bij Mark en Marleen. Er is niets mooiers om dat gevoel van dichtbij te mogen aanschouwen en natuurlijk vastleggen. Het diner sloten we af met een ‘champagne foto’ buiten voor de trouwlocatie. Goed schudden en daarna de fles leegspuiten als een formule 1 coureur die net een grand prix heeft gewonnen. Dit gaat nooit vervelen!

Na de officiële opening van het feest bleven we nog 1,5 uur om de sfeer van het feest vast te leggen. Hierna lieten we het kersverse bruidspaar achter om nog lange avond (nacht) door te feesten.

Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem Bruidsfotografie Haarlem

Willen jullie ook de mooiste foto’s van jullie bruiloft?

Bruidsfotografie Haarlem: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

JA, wij willen The Wedding Story ook onze bruiloft laten fotograferen!

 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.