Trouwfotograaf Westland

Trouwfotograaf Westland

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn nu op zoek naar een trouwfotograaf in het Westland. We fotograferen bruiloften door heel Nederland en komen ook vaak in het Westland. Hierdoor hebben we veel ervaring met het fotograferen van bruiloften in het Westland en zijn daardoor bekend met de vele mooie plekjes die hier te vinden zijn.

trouwfotograaf westland

We nemen de zorg van jullie trouwfoto’s volledig uit handen.

Eén ding is zeker, jullie bruiloft wordt een dag vol met waardevolle herinneringen. Dit leggen we met twee bruidsfotografen allemaal voor jullie vast. Zonder opvallend aanwezig te zijn. Ideaal als je geen zin hebt om te poseren, of er zelfs een beetje tegenop ziet om op de foto te gaan.

We zijn altijd tot in de puntjes voorbereid en laten niets aan het toeval over. Bijvoorbeeld met onze speciale service waarbij we een back-up trouwfotograaf voor jullie bruiloft hebben klaarstaan.

Trouwfotografie Westland

trouwfotograaf westland

Kleurrijke foto’s van jullie bruiloft

 

Wil je meer foto’s bekijken om te kunnen bepalen of we de juiste trouwfotograaf in het Westland zijn voor jullie bruiloft?

Meer foto’s bekijken

Of neem eenvoudig contact op via whatsapp en vraag naar onze beschikbaarheid.

 

We gaan onopvallend te werk

Jullie kunnen ongestoord genieten van elk moment van de dag omdat we onopvallend te werk gaan. “We hadden binnen no-time niet meer in de gaten dat jullie aan het fotograferen waren” Is een compliment wat we vaak horen, en waar we best wel trots op zijn. Vooraf nemen we alles uitgebreid met elkaar door, zodat we op de dag zelf niets in scene hoeven te zetten.

We zijn alles behalve die nadrukkelijk aanwezige fotograaf die continue aan je vraagt om in de camera te kijken. Hier zou je toch gek van worden?! Jullie gaan niet merken dat we erbij zijn. Onzichtbaar, en toch op de juiste plaats om alles te fotograferen. Dit is het geheim van onze ontspannen en niet geposeerde foto’s.

Wat is het voordeel van 2 fotografen?

We fotograferen jullie bruiloft met twee fotografen, zo kunnen we ook de momenten vastleggen die jullie niet bewust meemaken. Dit is een echte bonus. Hierdoor heb je na afloop ook foto’s van alle waardevolle momenten die jullie op de dag zelf hebben gemist. Niet alleen foto’s waarbij jullie enkel het middelpunt vormen van de dag, maar ook foto’s waarop je ziet dat alle aanwezige gasten met elkaar genieten.

Prijzen trouwfotograaf Westland

We begrijpen dat het fijn is dat jullie vooraf weten waar je op kunt rekenen bij het bepalen van de begroting. Onze prijzen zijn inclusief reiskosten en btw. Zo weet je direct waar je aan toe bent. De foto’s ontvangen jullie binnen 4 weken in huis, en de selectie voor het trouwalbum mag je zelf bepalen.

 

Wat kost het fotograferen van mijn bruiloft?

Ik wil de tarieven bekijken

 

Fotolocaties in het Westland

Het Westland staat bekend onder trouwfotografen door de vele toffe fotolocaties. Verspil zo min mogelijk tijd in het verkeer en kies een fotolocatie dichtbij de trouwlocatie. Als jullie het vinden van een geschikte fotolocatie lastig vinden dan helpen we hier graag mee. Dankzij onze jarenlange ervaring als trouwfotograaf in het Westland kennen we veel bijzondere plekjes zoals de Pluktuin in Naaldwijk. Deze locatie is ook gelijk een aanrader als binnen fotolocatie bij slecht weer.

Als jullie trouwen bij één van de beachclubs zoals: Zeebries, Royal, Drams en The Coast Beach House, dan raden we aan om de foto’s te maken op het strand. Vergeet niet om rond zonsondergang nog een klein fotomomentje te plannen. Dit is de kans om nog een aantal hele mooie foto’s te maken.

trouwfotografie westland

Vergeet niet om bij zonsondergang een klein fotomomentje te plannen

trouwfotograaf westland

fotograaf westlandAls jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf in het westland die de zorg om jullie trouwfoto’s volledig uit handen neemt, dan zijn wij de trouwfotografen die jullie zoeken. Of jullie nu gaan trouwen bij Unicum, De Torpedoloods, Burgersdijk, Zwetburch of één van de andere mooie trouwlocaties in het Westland, één ding is zeker van jullie dag maken we een waardevol aandenken waar het enthousiasme vanaf spat.

 

Wil je meer foto’s bekijken om te kunnen bepalen of we de juiste trouwfotograaf in het Westland zijn voor jullie bruiloft?

Meer foto’s bekijken

Of neem eenvoudig contact op via whatsapp en vraag naar onze beschikbaarheid.