Trouwen bij de vlaamsche spijcker in Dongen

Bruiloft bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Buiten trouwen bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Inge en Arjen hadden ervoor gekozen om buiten te trouwen in de tuin van de Vlaamsche Spijcker. Bij aankomst ontdekte we al direct de intieme sfeer van deze unieke trouwlocatie in Dongen. De trouwceremonie vond plaats in boomgaard die achter in de tuin gelegen is. Aan het begin van de trouwceremonie werd Inge weggegeven door haar moeder. Hierna werd een kaars aangestoken ter nagedachtenis aan haar vader, die deze dag jammer genoeg niet meer mee kon maken.

Mooie en ontroerende verhalen van de broer van Inge maakte de ceremonie nog intiemer. Meerdere keren lukte het hem om een grote glimlach op iedereens gezicht te toveren. Iedereen zat geboeid te luisteren naar alle mooie verhalen.

trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen buiten trouwen bij Vlaamsche Spijcker trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker Dongen buiten trouwen bij Vlaamsche Spijcker buiten trouwen bij Vlaamsche Spijcker

Na de ceremonie werd nog lang geborreld in de tuin. Hier werd eerste de champagne ontkurkt en de taart aangesneden. Daarna was het tijd voor alle felicitaties en het genieten van iedereens gezelschap. Na de borrel vertrokken we met het complete gezelschap naar het centrum van Oosterhout voor het diner en het feest.

Fotoshoot op de heide in Teteringen

In de ochtend, voordat de trouwceremonie plaatsvond bij de Vlaamsche Spijcker, hebben we nog foto’s van het bruidspaar gemaakt. De heide van Teteringen was de ideale plek hiervoor. Dit lag namelijk op de route van het huis waar de first look had plaats gevonden en de trouwlocatie in Dongen.

fotoshoot op teteringse heide

Trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Het grote voordeel van trouwen bij de Vlaamsche Spijcker is dat deze trouwlocatie zowel over een binnen als buiten mogelijkheid beschikt om te trouwen. Natuurlijk is buiten trouwen super mooi, maar met slecht weer gaat het feest bij deze trouwlocatie gewoon binnen verder zonder dat je hier last van hebt.

trouwlocatie de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Willen jullie ook kleurrijke foto’s vol emtoie van jullie bruiloft?

Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

Bekijk andere bruiloften!