Trouwalbum ontwerpen

Instructie ontwerpen trouwalbum

Bij de samenstelling van het trouwalbum hebben jullie veel inspraak. We geven jullie graag een advies welke foto’s wij denken het beste tot hun recht komen in het trouwalbum. Hierna mogen jullie zelf een selectie maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen hebben. Daarbij mag uiteraard van ons advies worden afgeweken. Hierbij een stap voor stap handleiding om het trouwalbum te maken:
 

Handleiding

1. Voor jullie trouwalbum hebben wij een selectie met foto’s gemaakt. Deze staan op de USB-stick in de map: ‘trouwalbum selectie’.
2. Na ontvangst van de foto’s hebben jullie 4 weken de tijd om deze selectie met foto’s eventueel aan te passen.
3. Bekijk hiervoor op de USB-stick de map: ‘hoge resolutie fotobestanden’. Noteer de nummers van de foto’s die jullie in het album willen hebben. Voorbeeld: HR-15.
4. Mocht je foto’s uit onze selectie willen verwijderen, noteer dit dan met het minteken gevolgd door het nummer van de foto. Voorbeeld: – TR-14 Deze foto wordt dan niet in het trouwalbum opgenomen.
5. Stuur de lijst met nummers door per e-mail. Dit dient binnen 4 weken, na het ontvangen van alle fotobestanden, te gebeuren.
6. Als we binnen 4 weken geen aanpassingen hebben ontvangen gaan we ervan uit dat jullie akkoord zijn met onze trouwalbumselectie.
7. Na deze datum maken we de lay-out van het trouwalbum.
8. Hierna zijn jullie van harte uitgenodigd in onze studio voor de aanpassingsronde. We nemen dan samen de lay-out stap voor stap door. Daarbij hebben jullie de keuze uit een uitgebreid assortiment met opties, waarmee je het trouwalbum kunt upgraden en volledig individualiseren.
9. Als jullie akkoord zijn met de lay-out en de uitvoering wordt het album gedrukt bij de drukkerij. Tijdens de aanpassingsronde kun je aangeven of jullie het album willen ophalen in de studio of dat jullie het willen laten verzenden.

 

Verschillende mogelijkheden


 

Veel gestelde vragen

 

Hoeveel foto’s passen er in mijn album?

Per 2 bladzijden is er ruimte voor 3 foto’s. Een album is voorzien van een standaard aantal pagina’s, en is uit te breiden met meer pagina’s waar ook meer foto’s in passen. Hier volgen een aantal voorbeelden: 24 pagina’s = 36 foto’s, 30 pagina’s = 45 foto’s, 38 pagina’s = 57 foto’s, 44 pagina’s = 66 foto’s.

Kan ik meer foto’s selecteren?

Mochten jullie meer foto’s willen selecteren dan is dit geen probleem. Aan het album worden dan extra pagina’s toegevoegd. Per 3 foto’s worden 2 bladzijden toegevoegd. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan een trouwalbum worden uitgebreid tot 100 pagina’s. Dit geeft ruimte aan 150 foto’s. De uitbreiding van het album gaat per 2 pagina’s, en kost 12,50 per pagina.

Hoe ziet komt ons album eruit te zien?

Dit is aan jullie. Standaard zit er in jullie pakket het luxe trouwalbum. Tijdens de aanpassingsronde kunnen jullie het album upgraden en volledig personaliseren. Er is keuze uit een echt lederen, linnen of kunst lederen omslag. Onlangs hebben we hier een houten omslag aan toegevoegd. De omslagen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Op de voorkant kan jullie naam en trouwdatum worden gedrukt om het album nog persoonlijker te maken. Ook voor de binnenkant is er veel keuze. Er zijn in totaal 8 verschillende papiersoorten en verschillende diktes waaruit gekozen kan worden. Alle albums zijn in bijna elk denkbaar formaat leverbaar.

Wat zijn ouderalbums?

Een ouderalbum is een kleiner exemplaar van jullie trouwalbum. De lay-out met alle foto’s is exact hetzelfde als het grote trouwalbum. Een ouderalbum kan je cadeau doen aan je ouders. Hiermee geef je ze een waardevol aandenken aan jullie dag. Veel ouders zijn hier gek op en voor hen is het een waar pronkstuk. De formaat van een ouderalbum is 20x20cm.

Hoeveel wijzigingen mag ik aanbrengen tijdens de aanpassingsronde

Tijdens de wijzigingsronde nemen we in onze studio de lay-out stap voor stap door. Hierbij kunnen jullie wijzigingen aanbrengen. Maximaal 4 wijzigingen zijn gratis. Voor extra wijzigingen wordt een vergoeding per wijziging gerekend.