Trouwfoto bewaartips

Belangrijke bewaartips voor de trouwfoto’s

De trouwfoto’s

Tijdens de bruiloft heeft de fotograaf vele foto’s genomen. Afhankelijk van de daglengte gaat het om duizenden foto’s. Uit deze grote hoeveelheid met ruwe fotobestanden maakt de fotograaf naar eigen kennis en inzicht een kleinere selectie foto’s die samen het eindresultaat vormen. Om het eindresultaat compleet te maken wordt deze selectie met foto’s voorzien van nabewerking in kleur en contrast.

Download de trouwfoto’s

Na de bruiloft ontvangen jullie de eindselectie met bewerkte foto’s per downloadlink. Deze downloadlink is 7 dagen beschikbaar. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid om de bestanden tijdig te downloaden.

Maak een dubbele back-up

Maak na het downloaden van de trouwfoto’s een dubbele back-up. Sla de fotobestanden op twee verschillende harde schijven of USB-sticks op. Als één van de beelddragers om wat voor reden dan ook defect raakt, heb je altijd nog een reserve beelddrager met al jullie waardevolle foto’s van de trouwdag.

De back-up fysiek scheiden

Na het maken van een back-up adviseren we de beide beelddragers van elkaar te scheiden. Als je ze beide op dezelfde plek in huis bewaard zijn ze kwetsbaar voor zowel diefstal als brand. Bewaar één back-up bij familie of vrienden.

Back-up service

Als extra service bieden we onze back-up service aan. Na de bruiloft zullen we de eindselectie met bewerkte foto’s bewaren in ons back-up archief. Mochten jullie de foto’s alsnog kwijtraken dan heb je de mogelijkheid om een beroep te doen op ons archief. Tegen vergoeding voor onze bewaarservice zijn de fotobestanden opnieuw te downloaden.

trouwfoto bewaar box

Fotobox inclusief 2 USB-sticks voor een perfecte back-up strategie

De fotobox

Om jullie het nog makkelijker te maken kan de fotobox worden besteld. In de luxe fotobox zitten 2 USB-sticks die beide de eindselectie van de bruiloft bevatten. Zo hoef je niet zelf aan de slag om een goede back-up strategie op te zetten en heb je direct 2 beelddragers met jullie waardevolle trouwfoto’s.

Ruwe fotobestanden | Nooit eerder vertoonde beelden

Na de selectie en bewerking worden de duizenden ruwe fotobestanden, 3 maanden na de bruiloft, door de fotograaf definitief verwijdert. We stellen alle onbewerkte ruwe fotobestanden van jullie bruiloft, voordat we deze definitief uit ons archief verwijderen, ter beschikking. Dit zijn ook de beelden die je nog niet eerder hebt gezien. De ruwe fotobestanden ontvang je op een beelddrager in een luxe bewaar box, inclusief een reserve kopie van de bewerkte eindselectie.

trouwfoto bewaartips

De fotobox compleet met alle ruwe fotobestanden

Naleverservice

Digitale back-up service

Digitale back-up service
Reserve kopie bewerkte foto’s
Downloadlink vanuit de cloud
€ 85,-

Fotobox pakket

2x Fysieke beelddrager in luxe fotobox
Reserve kopie bewerkte foto’s
Ontvangen per post
€ 142,-

Fotobox compleet pakket

Fysieke beelddrager in luxe fotobox
Reserve kopie bewerkte foto’s
EXTRA: alle ruwe fotobestanden
€ 437,-

 

Eén van de bovenstaande producten bestellen?

Direct bestellen