Trouwfoto bewaartips

Belangrijke bewaartips voor de trouwfoto’s

1. De trouwfoto’s

Tijdens de bruiloft heeft de fotograaf vele foto’s genomen. Afhankelijk van de daglengte gaat het om duizenden foto’s. Uit deze grote hoeveelheid met ruwe fotobestanden maakt de fotograaf naar eigen kennis en inzicht een kleinere selectie foto’s die samen het eindresultaat vormen. Om het eindresultaat compleet te maken wordt deze selectie met foto’s voorzien van nabewerking in kleur en contrast.

2. Download de trouwfoto’s

Na de bruiloft ontvangen jullie de eindselectie met bewerkte foto’s per downloadlink. Deze downloadlink is 7 dagen beschikbaar. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid om de bestanden tijdig te downloaden.

3, Maak een dubbele back-up

Maak na het downloaden van de trouwfoto’s een dubbele back-up. Sla de fotobestanden op twee verschillende harde schijven of USB-sticks op. Als één van de beelddragers om wat voor reden dan ook defect raakt, heb je altijd nog een reserve beelddrager met al jullie waardevolle foto’s van de trouwdag.

4. De back-up fysiek scheiden

Na het maken van een back-up adviseren we de beide beelddragers van elkaar te scheiden. Als je ze beide op dezelfde plek in huis bewaard zijn ze kwetsbaar voor zowel diefstal als brand. Bewaar één back-up bij familie of vrienden.

Aanvullende back-up service

Als aanvullende service bieden we een uitgebreide back-up service aan in de vorm van drie verschillende pakketten die je kunt nabestellen d.m.v. het bestelformulier onderaan deze pagina.

Digitale back-up service

Als extra service bieden we onze back-up service aan. Na de bruiloft zullen we de eindselectie met bewerkte foto’s bewaren in ons back-up archief. Mochten jullie de foto’s alsnog kwijtraken dan heb je de mogelijkheid om een beroep te doen op ons archief. Tegen vergoeding zijn de fotobestanden opnieuw te downloaden.

Fysieke back-up fotobox

Om jullie het nog makkelijker te maken kan de fotobox worden besteld. In de luxe fotobox zitten 2 USB-sticks die beide de eindselectie van de bruiloft bevatten. Zo hoef je niet zelf aan de slag om een goede back-up strategie op te zetten en heb je direct 2 beelddragers met jullie waardevolle trouwfoto’s.

trouwfoto bewaar box

Fotobox inclusief 2 USB-sticks voor een perfecte back-up strategie

Meest complete back-up service

Inclusief: ruw beeldmateriaal met nooit eerder vertoonde foto en filmbeelden. Na de selectie en bewerking worden de duizenden ruwe fotobestanden en daarnaast ook de opgenomen filmbeelden, rond 3 maanden na de bruiloft, door de fotograaf definitief verwijdert.

We bieden de unieke mogelijkheid om alle onbewerkte ruwe fotobestanden en film scenes, voordat we deze definitief uit ons archief verwijderen, na te bestellen als back-up voor jullie eigen archief. Dit zijn ook de beelden die je nog niet eerder hebt gezien.

Omdat al het ruwe beeldmateriaal bij elkaar vaak meer dan 250GB groot zijn ontvang je deze op een externe hardeschijf in een luxe bewaarbox. Inclusief een reserve kopie van de bewerkte eindselectie. Hebben jullie gekozen voor ons all-in pakket 4? Dan is deze service ingegrepen bij jullie pakket.

backup

Externe harde schijf met alle ruwe foto & film beelden

Alle pakketten op een rij

Digitale back-up

Digitale back-up
Reserve kopie bewerkte foto’s
Downloadlink vanuit de cloud
€ 95,-
Gebruik onderstaand bestelformulier

Fotobox pakket

2x Fysieke beelddrager in luxe fotobox
Reserve kopie bewerkte foto’s
Ontvangen per post
€ 175,-
Gebruik onderstaand bestelformulier

Fotobox compleet

Externe harde schijf in luxe fotobox
Alle ruwe foto & filmbeelden
Reserve kopie bewerkte foto’s
€ 550,-
Gebruik onderstaand bestelformulier

 

Bestelformulier

Eén van de bovenstaande producten bestellen?