Twee fotografen

Laat geen enkel mooi moment van jullie dag verloren gaan

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf allemaal vast te laten leggen. Daarom werken we met twee fotografen en laten we geen enkel mooi moment van jullie bruiloft verloren gaan. We mengen ons onopvallend tussen de gasten en fotograferen alle mooie momenten. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en fotograferen vanuit verschillende perspectieven. We hebben een duidelijke taakverdeling onderling. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar terwijl de andere fotograaf alle overzichtsfoto’s, de details en de reacties van alle gasten fotografeert.

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

Hoe we alle mooie momenten vastleggen tijdens een ceremonie

Daar staat Sanne, arm in arm met haar vader. Klaar om weggegeven te worden door haar vader, aan Niels. Alle gasten zitten klaar. Iedereen zit op zijn puntje van zijn stoel en probeert een eerste glimp van haar jurk op te vangen. “Hoe ziet ze eruit?” dat is wat alle gasten bezighoudt. Niels staat zenuwachtig te wiebelen op zijn plaats. “Wanneer zal ze komen?” Sanne krijgt het teken, ze mag samen met haar vader op gaan lopen. Niet te snel, niet te snel lopen, denkt ze. Sanne kijk Niels recht in zijn ogen aan op het moment dat ze de hoek om komt, en voelt haar geluk opwellen. Daar staat hij, vol spanning wiebelend, vol verwachting tot zij bij hem is. Sanne’s moeder zoek een beetje zenuwachtig steun bij de moeder van Niels, en de zus van Sanne houdt vol spanning de hand van haar oma vast. Sanne wordt weggegeven aan Niels. Nog een laatste dikke knuffel met de woorden: “zorg goed voor mijn dochter”, en de ceremonie kan beginnen!

In een halve minuut tijd waren er verschillende mooie momenten. Met twee fotografen konden we ze allemaal volledig vastleggen door verschillende foto’s te maken op hetzelfde moment. Als je bruiloft gefotografeerd wordt door één fotograaf, was de helft van deze mooie momenten verloren gegaan.

Van jullie bruiloft maken we een compleet verhaal

Het begin van jullie bruiloft start mogelijk op twee verschillende plaatsen. In de ochtend splitst ons team zich op en fotografeert één van ons de voorbereidingen van de bruid. Vaak wordt een bruid geholpen door haar moeder of door haar beste vriendin. Het klaarmaken voor je mooiste dag levert altijd emotionele maar ook lollige momenten op. Op een andere plek bereidt de bruidegom zich voor en hier is onze andere fotograaf bij aanwezig. Ook dit is een waardevol moment om jullie verhaal compleet te maken.

Jullie volledige bruiloft fotograferen we vanuit compleet verschillende standpunten. Na de voorbereidingen doen we dit ook bij de first-look, de fotosessie, de ceremonie, het toost moment, het diner en het feest. Zo maken we van jullie dag een compleet verhaal, vastgelegd vanuit verschillende perspectieven en fotograferen we ook de momenten die met één fotograaf op jullie bruiloft verloren zouden gaan.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van de ceremonie van Niels en Sanne waarbij we nagenoeg op hetzelfde moment twee totaal verschillende foto’s hebben gemaakt.

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum