Team The Wedding Story

Over ons

WIJ ZIJN THE WEDDING STORY

We zijn een team van 6 ambitieuze trouwfotografen. Onze missie is duidelijk, we willen een bruidspaar de best mogelijke dag laten beleven. We willen afrekenen met het imago van trouwfoto’s die altijd saai en overdreven geposeerd zijn. Dat is niet wat wij maken! Wij maken kleurrijke foto’s met focus op spontane momenten en emoties.

Om alles eruit te kunnen halen wat erin zit, fotograferen we met twee fotografen op een bruiloft. Hierdoor missen we geen enkel bijzonder moment. Ook niet de spontane reacties van jullie vrienden en de grote glimlach van oma. Het voordeel van het werken in een team is dat er in noodgevallen altijd een back-up fotograaf is, zonder concessies te moeten doen in kwaliteit.

team the wedding story

We halen alles eruit wat erin zit

Voor ons is trouwfotografie geen lopende band werk. We fotograferen een beperkt aantal van 30 bruiloften per jaar. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Zo kunnen we jullie bruiloft de volledige aandacht geven die hij verdient en halen we het maximale uit jullie dag.

We maken graag creatieve foto’s met zoveel impact dat ze over 5, 10 of 20+ jaar nog steeds een grote glimlach op je gezicht toveren. Waar een doorsnee fotograaf zou ophouden met fotograferen, zetten wij juist net dat stapje extra. Op een bruiloft fotograferen we onopvallend en oefenen we zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Dus geen overdreven geposeerde foto’s waarop je ongemakkelijk moet lachen naar de camera! Gewoon foto’s waarop jullie jezelf kunnen zijn, zonder dat je door hebt dat er fotografen aanwezig zijn.

mogen we deze foto’s ook op jullie bruiloft maken?