Oesterdam

Oesterdam resort Waterrijk

oesterdam resort waterrijk

Oesterdam resort Waterrijk

Als je arriveert bij Waterrijk Resort Oesterdam ruil je het Zeeuws Tholen om voor een schitterend Caribisch resort. Oesterdam resort is een ruim opgezet park met luxe vakantievilla’s die direct in verbinding staan met het water. Er is een privé strand inclusief luxe cabana’s en ligbedden. Tot slot is er ook een Marina Beachclub waar je ook kunt trouwen op de Oesterdam.

Oesterdam resort Tholen

oesterdam resort tholen

Het Oesterdam resort ligt precies op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Op het ruim opgezette Oesterdam resort Waterijk staan luxe vakantievilla’s. Geschikt van 4 tot maar liefst 16 personen! De watervilla’s zijn niet alleen van buiten stijlvol ontwerpen, ook van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien. Ontwerper Piet Boon heeft binnen naar buiten en buiten naar binnen gebracht. Het Oesterdam resort is ideaal voor een zorgeloze vakantie aan het water.

oesterdam resort

De prachtige accommodaties zijn direct verbonden met het water, hierdoor ben je altijd direct verbonden met de natuur. Bijna alle accommodaties hebben hun eigen aanlegsteiger en anders kan je gebruik maken van de eigen haven, de Oesterdam Marina. Oesterdam Resort Waterrijk is goed bereikbaar per boot vanaf de Oosterschelde.

Oesterdam Marina

Waterrijk Oesterdam Resort is de zevende hemel voor de elke watersport fan. Op het Bergsche Diep en de Oosterschelde zijn alle vormen van watersport te beoefenen. Zeilen, windsurfen en waterfietsen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Garantie voor een middag vol plezier op het water. Niet alleen op het water, maar ook onder water. Want bij de Bergsediepsluis kan je duiken bij de bekendste duikspot van Zeeland.

Oesterdam strand met beachclub

oesterdam strand

Oesterdam resort beschikt over een eigen privé strand. Geniet hier van de zon op je ligbed, of in één van de luxe cabana’s. Direct aan het strand ligt de stijlvol aangeklede Marina Beachclub. Je kunt zelfs trouwen op het privé strand van Oesterdam!

Oesterdam trouwen

trouwen oesterdam resort

Bij Oesterdam resort Waterrijk kan je ook trouwen!

Wist je dat je bij de Oesterdam ook kunt trouwen? Oesterdam resort is één van de meest bijzondere plekjes om te trouwen in heel Zeeland. Hier kan je terecht voor het vieren van je droombruiloft. Vier bij de Oesterdam de complete dag op één locatie. Ceremonie, borrel, diner en feest, het is hier allemaal mogelijk. De Marina Beachclub heeft een grote feestzaal inclusief bar en een royaal buitenterras met perfect uitzicht op de zonsondergang.

Tip: lees alles over de 7 voordelen van trouwen bij Oesterdam.

Trouwen bij Oesterdam resort

oesterdam trouwen

Geniet vanaf het dakterras van een adembenemende zonsondergang

Als je gaat trouwen bij Oesterdam resort kan je kiezen om dit te doen op het Cabana strand of in de Marina Beachclub. Je kunt zelfs een spectaculaire entree per boot maken. Na afloop van het feest blijf je slapen in de luxe bruidssuite, inclusief uitgebreid ontbijt en toegang tot de welness. Ook voor de gasten zijn er kamers. Zo weet je zeker dat jullie huwelijk uitbundig gevierd gaat worden. De Oesterdam is één van de meest populaire trouwlocaties in Zeeland!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

trouwen trouwlocatie oesterdam

Wil je ook originele en kleurrijke foto’s van jullie bruiloft?

Gaan jullie trouwen bij Oesterdam Waterrijk?

Gaan jullie trouwen bij trouwlocatie Oesterdam Waterrijk? Voor deze bruidsparen maken kleurrijke trouwfoto’s vol emotie. Dit doen we standaard met twee fotografen. Zo heb je niet alleen spontane foto’s van jullie zelf, maar ook van de gasten. We fotograferen op twee plekken tegelijk waardoor we ook foto’s maken van de momenten die jullie niet bewust meemaken. Het voordeel is dat we goed bekend zijn met Oesterdam Waterrijk waardoor we alle leuke plekjes kennen, en die laten we graag aan jullie zien.

 

Doe direct de trouwdatumcheck

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in