Fotograaf voor huwelijk reportage gezocht

Fotograaf voor huwelijk reportage

Ik zoek een fotograaf voor mijn huwelijk!

Ga je trouwen? Wat leuk! Grote kans dat je op zoek bent naar een fotograaf voor een reportage van jullie huwelijk. Hier zijn we! We zijn een unieke een samenwerking tussen de allerbeste fotografen op het gebied van spontane en ongedwongen huwelijksfotografie. Samen hebben we de handen in één geslagen om het hoogst haalbare resultaat uit een bruiloft te kunnen halen. Daarmee zijn we als team uniek in Nederland. Om jullie bruiloft alle aandacht te kunnen geven die het verdient fotograferen we een beperkt aantal van 30 bruiloften per jaar. Zo zijn jullie altijd onze prioriteit. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en zetten net dat ene stapje verder waar andere fotografen op een huwelijk ophouden. We laten je graag zien waarom we een goede keuze zijn als fotograaf voor jullie huwelijk.

 

Kleurrijke reportage van je huwelijk


 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

 

Twee fotografen op jullie huwelijk

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één bruidsfotograaf vast te laten leggen. Daarom werken we met een team van twee fotografen op jullie huwelijk. Zo gaat er geen enkel mooi moment verloren. We zijn goed op elkaar ingespeeld en we fotograferen vanuit verschillende invalshoeken. Tijdens jullie ceremonie focust bijvoorbeeld één fotograaf op jullie terwijl de andere fotograaf de reacties van alle gasten vangt, de overzichtsfoto’s maakt en alle details fotografeert.

Wil je ook kosteloos een back-up fotograaf?

We laten niets aan het toeval over. Voor jullie bruiloft hebben we kosteloos een back-up bruidsfotograaf klaar staan. Een hele zorg minder! Deze back-up fotograaf is iemand van ons eigen team, waardoor we dus zelfs in het uitzonderlijke geval van ziekte gewoon iemand in kunnen zetten die in de unieke stijl van The Wedding Story fotografeert en op de hoogte is van jullie wensen en de gemaakte afspraken. Dit is op basis van beschikbaarheid. Gelukkig komt het zelden voor, maar op deze manier wordt jullie bruiloft altijd vastgelegd zonder dat dit stress met zich meebrengt.

 

fotograaf bruiloft huwelijk

Persoonlijke aanpak

Ik ben Arjan, jullie vaste contactpersoon. Bij The Wedding Story houden we van een persoonlijke aanpak. Ik ben betrokken bij alle bruiloften die ons team fotografeert. Zo zijn jullie verzekerd van onze hoge kwaliteit. Vanaf de bespreking van jullie wensen tot aan de afwerking van de foto’s, met mij zullen jullie het meeste contact hebben.
 

Ik wil meer weten over jullie team met fotografen

Bekijk de 6 voordelen van ons team

 

 

Fotograaf huwelijk reportage

fotograaf huwelijk reportage

Wil je ook kleurrijke foto’s waar de emotie vanaf spat?

Ben je op zoek naar een fotograaf die een bijzondere reportage kan maken van jullie huwelijk? Stop met zoeken! We hebben een duidelijk doel voor ogen. Een ongelofelijk waardevol aandenken geven met trouwfoto’s waar het enthousiasme vanaf spat. Uit je bruiloft halen we graag alles wat erin zit. Om deze reden fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. Zo kunnen we onze kenmerkende kwaliteit hooghouden. Voor ons is jullie bruiloft geen lopende band werk. We leggen alles voor jullie vast. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlacht op je gezicht.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen