Bruidsfotograaf Ede

Trouwfotograaf Ede

Opzoek naar de beste bruidsfotograaf ede

Herkenbaar? Je bent opzoek naar de beste bruidsfotograaf Ede voor jullie bruiloft. Tijdens je zoektocht heb je al vele fotografen bekeken. Alleen heb je nog geen enkele foto gezien die je echt aanspreekt. Allemaal over-geposeerd en zonder emotie. Straks eindig je met een trouwfotograaf uit Ede die ook nietszeggende foto’s maakt van jullie bruiloft. Daar moet je toch niet aan denken? Je trouwt tenslotte maar één keer, toch?

Let op: kijk alleen verder als je foto’s van jullie bruiloft wilt hebben die de ontspannen sfeer perfect weergeven. Foto’s waarop je kunt zien dat iedereen aan het genieten is van jullie mooiste dag. Een eindresultaat waar jullie over 10 jaar nog steeds trots op zijn.

bruidsfotograaf ede

Bruidsfotograaf Ede; foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven

Bruidsfotografie ede; spontane foto’s vol emotie

Wil je een fotograaf op jullie bruiloft die opvallend aanwezig is? Eén die de regie over jullie dag strak in handen neemt en je steeds vraagt om te lachen naar de camera. Daar moet je toch niet aan denken? Voor ons klinkt dit als een grote nachtmerrie. Wij zijn juist op ons best als we onopvallend te werk kunnen gaan. Zodat jullie kunnen genieten van elke seconde, zonder onderbroken te worden door een fotograaf.

Hoe gaaf zou het zijn om achteraf terug te zien hoe jullie gasten aan het genieten waren?! Foto’s van alle spontane momenten, vol emotie. Zoals een foto van je beste vriendin die een traan moet laten tijdens jullie trouwceremonie. Een moment die je zelf niet bewust hebt meegemaakt omdat je vol aandacht aan het luisteren was naar de speech van je vader.

bruidsfotografie ede

Bruidsfotografie Ede; we fotograferen ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf ede

De afgelopen jaren hebben we meer dan 300 bruidsparen mogen fotograferen. Zoals de bruiloft in Ede van Stefan en Hanneke. Veel van deze bruiloften hebben we in de regio van Ede gefotografeerd. “Op welke trouwlocaties in Ede zijn jullie al we eens geweest?” Dit is een veel gestelde vraag. Hierbij onze top 10 trouwlocaties in Ede waar wij vaak komen. Het is natuurlijk fijn om op een bekende locatie een bruiloft vast te leggen. Om onze creativiteit te stimuleren is het net zo fijn om nieuwe locaties te ontdekken.

1 Kasteel Doorwerth in Doorwerth
2 Oude kerk in Ede
3 Kasteel Hoekelum in Bennekom
4 Buitenplaats Amerongen in Amerongen
5 Fletcher hotel Doorwerth in Doorwerth
6 Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren
7 De Oranjerie in Barneveld
8 Huize Scherpenzeel in Scherpenzeel
9 Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem
10 Hotel de Wageningsche Berg in Wageningen

bruidsfotograaf ede

Drone foto van kasteel Doorwerth

 

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Mooi fotolocatie Ede

Het kan best lastig zijn om een mooie fotolocatie in Ede te vinden die bij jullie past. Het aanbod is namelijk erg groot. Ons advies is om een locatie in de omgeving van jullie trouwlocatie te zoeken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren aan reizen en kan je meer tijd doorbrengen met jullie gasten. De Ginkelsehei is een mooie fotolocatie in Ede midden in de natuur. Eén van onze bruidsparen plande hier zelfs hun first-look-moment omdat ze deze locatie zo mooi vonden. Als jullie meer van een industriële omgeving houden ga dan voor de Enka fabriek. Dit is een prachtige industriële fotolocatie in Ede waar je zowel buiten als binnen foto’s kunt maken. Deze locatie is ook erg geschikt als back-up binnen locatie voor het geval het slecht weer is. We helpen jullie graag bij de zoektocht naar een geschikte locatie voor jullie bruiloft.

trouwfotograaf ede

Trouwfotograaf Ede; plan je first-look-moment op de Ginkelsehei

 

Portfolio bruidsfotografie Ede


 

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf Ede het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Trouwfotograaf Ede

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze als bruidsfotograaf Ede

Voor de bruiloft: We zijn erg benieuwd hoe jullie je bruiloft in Ede willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in Ede of omgeving, dat is het voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf in Ede boekt.

Tijdens de bruiloft: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie bruiloft in Ede, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste trouwfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Na de bruiloft: Na jullie bruiloft ben je natuurlijk razend benieuwd naar het resultaat. Iedereen vraagt hoe jullie dag was en je wilt dan dolgraag foto’s laten zien. Wil je dan tot volgend jaar kerst wachten tot je de foto’s in huis hebt? Wij denken van niet! Daarom hebben wij een super snelle levertijd, binnen 4 weken leveren we de foto’s volledig bewerkt af. Je wilt natuurlijk niet maanden lang moeten wachten voordat jullie de foto’s hebben. Op jullie dag hebben we een paar duizend foto’s gemaakt. We selecteren daaruit de allerbeste. Deze bewerken we allemaal stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat je trouwfoto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van de huwelijksreis.

Je wilt toch de beste bruidsfotograaf van Ede op jullie mooiste dag?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!