Team The Wedding Story wint opnieuw Fearless Award

The Wedding Story heeft een nieuwe Fearless Award gewonnen!

The Wedding Story Fearless Award

Fearless Award

Van over de hele wereld nemen getalenteerde trouwfotografen deel aan deze award wedstrijd. Per ronde zijn er ruim 10.000 inzendingen. Slecht 1% van deze ingezonden foto’s wordt goed genoeg bevonden, en wint een award. Een Fearless Award winnen is daardoor een echte bekroning en erkenning van buitengewoon hoge kwaliteit.

Het winnen van een Fearless Award is de hoogst haalbare erkenning in de trouwfotografie wereld en wordt daarom ook weleens vergeleken met de Oscars uit de filmwereld.

Dankbaar

Deze foto is gemaakt op de bruiloft van Ellen en Thomas in Leiden. Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in ons werk. Het is een eer om deze waardevolle momenten vast te mogen leggen voor onze bruidsparen.

Dit zijn de foto’s waar we onze klanten graag blij mee maken. Unieke momenten, vol emotie en verbondenheid tussen de gasten en het bruidspaar onderling. Herinneringen aan een fantastische dag waarop iedereen met elkaar aan het genieten is. Herinneringen die goud waard zijn en ook nog eens niet misstaan als pronkstuk boven de bank in de woonkamer.

Fearless award The Wedding Story

The world’s best wedding photographers are Fearless

Teamprestatie

Dit is de 10e Fearless Award die we met ons team van The Wedding Story hebben gewonnen. Het winnen van deze awards is een echte teamprestatie. Als team houden we elkaar scherp en gaan we met elkaar de uitdaging aan om het niveau van bruidsfotografie naar een veel hoger level te brengen. Met twee fotografen op een bruiloft halen we alles eruit wat erin zit en kunnen we ook deze unieke beelden maken. Kleurrijke foto’s vol emotie. We willen breken we met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie ontzettend stijf en overdreven geposeerd is.

We zijn er voor de bruidsparen die niet voor de ‘standaard’ willen kiezen. Wij gaan namelijk net dat ene stapje verder waar de standaard trouwfotograaf zou ophouden.

 

Waar kan ik meer foto’s zien?

Trouwfotografie portfolio bekijken

of, lees alles wat we voor jouw bruiloft kunnen betekenen