Zoet of zout Stellendam

Zoet of zout Stellendam

Zoet of Zout is een restaurant in Stellendam direct gelegen aan het Haringvliet. Vanuit het restaurant, maar ook vanaf het terras, heb je een adembenemend uitzicht over het Haringvliet. Een unieke locatie waar kunt genieten van rust in combinatie met heerlijke gerechten.

zoet of zout stellendam

Paviljoen Zoet of Zout Stellendam

Naast het restaurant ligt het gelijknamige Zoet of Zout Paviljoen. Hier kan je terecht voor verschillende evenementen zoals het vieren van je bruiloft. Zoet of Zout biedt verschillende bruiloftsarrangementen en er kan rekening worden gehouden met specifieke wensen.

bruiloft zoet of zout stellendam

Trouwlocatie aan het water

Paviljoen Zoet of Zout in Stellendam is het ideale decor voor een droombruiloft met de zilte bries als getuige. Je kunt trouwen onder het romantische trouwprieel in de bloementuin, borrelen op het buitenterras met adembenemend uitzicht over het Haringvliet en feesten tot de laatste uurtjes in de feestzaal. Bij paviljoen Zoet of Zout staat iedereen klaar om van je bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken.

trouwen paviljoen zoet of zout stellendam

Bruiloft vieren bij paviljoen Zoet of Zout

Benieuwd naar hoe het vieren van een bruiloft bij Zoet of Zout in Stellendam eruitziet?

Bekijk de video voor een goede impressie:

Kleurrijke trouwfoto’s vol emotie

Als je gaat trouwen bij paviljoen Zoet of Zout in Stellendam dan vier je de bruiloft bij één van de mooiste trouwlocaties van Zeeland. Als bruidspaar moet je met een gerust gevoel kunnen genieten van je bruiloft. Daarom fotograferen we met twee bruidsfotografen onopvallend vanuit elke hoek. We zetten de tijd stil en laten zien hoe intiem en persoonlijk jullie dag écht was. Trouwfoto’s waar je trots op kunt zijn vol met liefde, humor en onverwachtse momenten waarbij je volledig jezelf bent. Aan het einde van de bruiloft, als iedereen met een voldaan gevoel naar huis is gegaan, zijn het de trouwfoto’s die je de waardevolle momenten van de dag opnieuw laten beleven

trouwlocatie zoet of zout

Wil je meer trouwfoto’s bekijken en inspiratie opdoen?

Bekijk meer trouwfoto’s

Bekijk meer trouwfoto’s en doe inspiratie op voor je eigen bruiloft.