Portfolio shootdag bruidsfotografie

Worstel je met de volgende vragen?

 • Op welke manier kan ik mijn porfolio uitbreiden?
 • Hoe voorkom ik dat het bruidspaar zich ongemakkelijk gaat voelen?
 • Ik wil graag bruiloften fotograferen maar ik heb geen mooie foto’s!
 • Hoe stuur ik een bruidspaar aan tijdens een fotoshoot?
 • Ik wil graag spontane foto’s maken van een bruidspaar, hoe doe ik dit?
 • Hoe zorg ik dat ik in alle omstandigheden mooie foto’s kan maken?
 • Welke camera instellingen gebruik ik tijdens de shoot?
 • Hoe maak ik professioneel ogende foto’s?
 • Hoe verzamel ik portfolio materiaal om nieuwe klanten aan te trekken?

Herkenbaar? Dan is deze praktijk workshop in de vorm van een portfolio shootdag precies wat je nodig hebt. Je gaat foto’s maken voor je eigen portfolio met een mooi bruidspaar en wordt daarbij begeleid met de beste tips en trics.

Inhoud van de portfolio shootdag

Breng je portfolio naar een hoger level met deze portfolio shootdag volledig gericht op bruidsfotografie. Met een waanzinnig mooi bruidspaar gaan we naar een mooie locatie, en daar nemen we alle rust en tijd om je portfolio een flinke boost te geven. Voor deze praktijk workshop zijn slechts 8 plekken beschikbaar, hierdoor krijgt iedereen alle kans om mooie foto’s te maken.

De dag begint met alle tips en trics die ik je kan geven op het gebied van bruidsparen fotograferen. Het is namelijk erg belangrijk dat een bruidspaar zich niet ongemakkelijk voelt als je aan het fotograferen bent. Verder vertel ik je alles over het aansturen van een bruidspaar zodat je spontane en ontspannen foto’s kunt maken. Ook alle wisselende licht omstandigheden en de daarbij behorende camera instellingen bespreken we. Kortom, alles wat belangrijk is nemen we door.

Hierna ben je klaar voor de shoot met het waanzinnige bruidspaar. Ook tijdens de shoot wordt je begeleid met tips en feedback. Deze praktijk workshop is inclusief lekkere lunch en hapjes en drankjes tussendoor.

Danielle de Jong, Breda: “Ik ga binnenkort een bruiloft fotograferen van vrienden en vond het belangrijk om van te voren te oefenen. Het was een duidelijke en leerzame workshop waar veel ruimte is voor het stellen van vragen. Daarnaast was het ook erg gezellig met de andere deelnemers. Het bruidspaar tijdens de shoot was geweldig!”

Praktijk workshop bruidsfotografie portfolio shootdag

Prijs: 275,- euro (inclusief lunch) excl. btw

Workshop data: 13-04-2019
Locatie: Noordhoek
Duur: 10:00 uur tot 15:00 uur
Doelgroep: Voor iedereen die zijn portfolio wil uitbreiden en beter wil leren om een bruidspaar aan te sturen.

De workshop bruidsfotografie wordt gegeven op: 13-04-2019

De voordelen van deze workshop:


 1. Praktische tips die je zelf direct kunt toepassen bij het praktijk gedeelte.
 2. Na deze workshop ga je naar huis met een mooi portfolio van een waanzinnig mooi bruidspaar.
 3. In één workshop alles wat je nodig hebt om bruidsparen aan te sturen tijdens de fotoshoot.
 4. Veel persoonlijke aandacht, omdat er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn.
 5. Deze portfolio shootdag wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Inschrijven voor deze portfolio shootdag!

Kleinschalig en veel persoonlijke aandacht

Geen grootschalige groepsworkshop waarbij het niveau oppervlakkig is, maar juist een persoonlijke workshop waarbij iedereen alle kans krijgt om zelf mooie foto’s te maken. Tijdens de workshop is er continue gelegenheid om je vragen te stellen. De cursus wordt gegeven aan een kleine groep van ongeveer 4 tot 8 cursisten. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Hierdoor zijn er maar beperkt plaatsen beschikbaar. Reserveer op tijd, je zal niet de eerste zijn die ik teleur moet stellen omdat de cursus vol zit.

Meenemen:

 • Digitale camera
 • Pen & papier
 • Objectieven, bijvoorbeeld: 24-70mm, 70-200mm, 85mm, 50mm
 • Opgeladen accu + acculader

Trouwfotograaf Arjan van der Plaat

Fotograferen is ontzettend leuk! Ik fotografeer al vanaf jonge leeftijd en doe dit nog iedere dag met veel plezier. Een jaar na mijn afstuderen als docent ben ik gestart als professioneel fotograaf. Ik heb me gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften. In de workshops en cursussen fotografie combineer ik mijn docentvaardigheden en mijn ervaringen en kennis als fotograaf. Inmiddels gingen er ruim 300 cursisten je voor. Ik wil iedereen laten ervaren hoe leuk fotograferen is, want iedereen kan leren fotograferen!

Rob den Brader, Rotterdam: “De workshop wordt gegeven met passie voor het vak. Door de tips konden we gericht oefenen. Arjan laat perfect zien hoe je omgaat met een bruidspaar tijdens een fotoshoot en hoe je ze op hun gemak stelt. De workshop was top! Ik kijk met meer zelfvertrouwen uit naar de bruiloft van vrienden van mijn zoon die ik binnenkort ga fotograferen.“

 

JA, ik wil me inschrijven voor deze portfolio shootdag!

 

Onze andere workshops bruidsfotografie

Praktijk workshop: workshop flitstechnieken

Van ‘on’ camera tot ‘off’ camera flitsen, alles wat je over flitsen met je reportage flitser op een bruiloft moet weten komt uitgebreid aan bod tijdens deze workshop. Niet alleen in theorie, we gaan met elkaar ook alles stap voor stap oefenen zodat je ook direct alles kunt toepassen

Theorie workshop: workshop bruidsfotografie voor beginners

Krijg een enorme kick start bij het fotograferen van je eerste bruiloften. In deze workshop leer je alles waar je op moet letten bij het fotograferen van bruiloften zodat je geen enkel moment mist. Een workshop vol praktische tips die je direct kunt toepassen.