live training op een bruiloft

Jezelf verder ontwikkelen in de praktijk met live training

Met live training op een echte bruiloft zet je een nog grotere stap in je ontwikkeling als fotograaf. Ik ga met jou mee naar een bruiloft als tweede fotograaf en ga je de hele dag begeleiden bij alle uitdagingen die we tegen gaan komen.

De voordelen van live training

– De gehele bruiloft direct een antwoord op al je vragen
– Een tweede fotograaf voor je bruidspaar inclusief al mijn RAW fotobestanden
– In lastige situaties krijg je verschillende tips waardoor je elke situatie aan kunt
– Inclusief achter-de-schermen-foto’s van jou die je kunt gebruiken voor je marketing

 

Weet je voldoende en wil jij je ook verder ontwikkelen als trouwfotograaf?

JA, ik wil mezelf verder ontwikkelen met live training

 

Ontwikkel je praktijk vaardigheden

Een bruiloft fotograferen is één van de meest uitdagende vormen van fotografie die er is. Hoe goed je jezelf ook voorbereid, er zijn veel omstandigheden waar je geen enkele invloed op hebt.

Denk maar eens aan het weer. Zo kan je in de felle zon moeten fotograferen, maar het kan net zo goed een donkere dag waarbij de regen met bakken uit de lucht komt. In beide gevallen verwacht je bruidspaar mooie foto’s.

Dit vraagt veel van je vaardigheden. Hoe zou je dit gaan aanpakken? Natuurlijk doe je je uiterste best, maar kies je wel de beste oplossing?! Zouden er nog andere manieren zijn die kwalitatief betere foto’s opleveren? Hoe kom je hier achter? Achteraf is dit vaak lastig te zeggen want iedere situatie is uniek.

Samen een bruiloft fotograferen

Bij live training ga ik met je mee naar een bruiloft als tweede fotograaf en als jouw persoonlijke coach. Tijdens het fotograferen geef ik je tips die je direct kunt toepassen. We bespreken je aanpak en gaan samen alles uit iedere situatie halen. Samen fotograferen we de dag en na afloop krijg je al mijn RAW fotobestanden die je kunt afleveren aan het bruidspaar.

samen een bruiloft fotograferen

Bij live training ga ik met je mee naar een bruiloft als tweede fotograaf en als jouw persoonlijke coach

De beste manier om beter te leren fotograferen is in de praktijk. Met alle factoren die bij een echte bruiloft horen zoals uitdagend licht, tijdsdruk en de nodige spanning. Zelf heb ik meer dan 400 bruiloften gefotografeerd en ga je alles leren wat je nodig hebt om een nog betere trouwfotograaf te worden. De hele dag ben ik er volledig voor jou en werken we aan jouw ontwikkeling. Ik fotografeer ook mee en je krijgt na afloop al mijn RAW bestanden die je aan het bruidspaar kunt afleveren.

Zet je ontwikkeling in een stroomversnelling

Prijs: 695,- euro

Workshop data: in overleg
Locatie: beschikbaar in heel Nederland
Duur: gemiddeld 6 uur
 

JA, ik wil mezelf verder ontwikkelen met live training

De details van live training

Mijn favoriete moto; als je het doet, doe het dan goed. Ik ga een complete bruiloft met je mee en we gaan er samen alles uithalen wat er in zit. Ik ga je volledig ondersteunen en je krijgt tips die je direct kunt toepassen. Live training kost € 695,- uitgaande van een bruiloft van 6 uur die plaats vindt in Nederland. Ik ga je niet alleen een complete dag coachen maar je ontvangt na afloop ook al mijn RAW bestanden die je kunt afleveren aan het bruidspaar. De datum is in overleg en afhankelijk van mijn bruiloft boekingen. Wil je graag gebruik maken van onze live training, meld je dan aan.

Aanbevolen door andere fotografen

live training op een bruiloft

Achter de schermen tijdens de bruiloft met fotograaf Kelly

De ervaring van Kelly: Jarenlang ben ik bezig geweest om mijn camera beter te leren kennen. Ik heb diverse cursussen gedaan en boeken gelezen om alle instellingen onder te knie te krijgen en erachter te komen hoe je de beste foto’s kunt maken. Steeds kwam ik weer een stapje verder.

Afgelopen jaar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen en durf ik te zeggen dat ik écht beter ben geworden. Hoe? Door de ervaring, de feedback tijdens het fotograferen van de bruiloft, en door ermee bezig te zijn en met een compleet ander oog naar foto’s te kijken. Arjan liet mij zien hoe een foto nóg beter gemaakt kan worden. Deze feedback was fijn. Hij liet mij inzien dat met een andere aanpak je het beste resultaat uit iedere situatie kunt halen.

Ik kreeg de begeleiding die ik nodig had waardoor mijn ontwikkeling in een stroomversnelling terecht is gekomen

Kritiek was nooit aan de orde. Ik kreeg nooit te horen ‘dit doe je niet goed’. Nee, Arjan gaf mij tips en trucs hoe je de beste foto kunt maken door hem beter te belichten of bijvoorbeeld meer een verhaal te laten vertellen. Tips waar ik écht iets mee kon en waar ik energie van kreeg. Deze feedback nam ik weer mee naar de volgende bruiloft en steeds kwam ik er weer beter uit. Tijdens de bruiloft gaf hij mij de begeleiding die ik nodig had. Hij gaf mij het gevoel dat ik altijd bij hem terecht kon voor vragen. Bijvoorbeeld als ik er even niet uit kwam met de belichting voor de ceremonie in een donkere ruimte. Hij nam hierbij de tijd om mij alles rustig uit te leggen.

Ik leer nog elke dag, en dit blijft hopelijk nog wel even doorgaan, maar ik besef wel welke stappen ik in deze korte tijd heb gemaakt. Hier ben ik Arjan heel erg dankbaar voor.

Wil jij je ook verder ontwikkelen als trouwfotograaf?

JA, ik wil mezelf verder ontwikkelen met live training