Bruidsfotografie mentoring

Privé workshop

Ben jij klaar om je meerwaarde als fotograaf te vergroten?

Je ontwikkeling als fotograaf gaat de eerste jaren erg snel. Je ziet je vaardigheden groeien van de eerste bruiloft naar de volgende bruiloft. Voor je het weet heb je alweer 10 bruiloften gefotografeerd. De basiskennis leer je vanuit ervaring en bij workshops leer je tips en tricks die je kunt toepassen. Maar dan komt het moment dat je het gevoel hebt dat je ontwikkeling stilstaat. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen want je twijfelt of je wel goed genoeg bent om steeds weer nieuwe opdrachten binnen te halen. Dolgraag wil je groeien, maar je weet alleen niet waar je moet beginnen. Herkenbaar? Dan is bruidsfotografie mentoring precies wat je nodig hebt.

Iedereen kan uitgroeien tot een betere bruidsfotograaf. Dit is haalbaar voor iedereen. Maar alleen hard werken is niet voldoende. Een goede coach die je gerichte feedback en opdrachten geeft is cruciaal om jezelf te blijven ontwikkelen tot het allerhoogste niveau.

Ervaring mentor leerling: Eva Schweizer, Oosterhout: “Naast het volgen van workshops had ik behoefte aan meer diepgang en aansluiting op mijn persoonlijke situatie. Met fotografie ben ik vanuit mijn gevoel gestart en alle technieken heb ik zelf aangeleerd. Maar langzaam kreeg ik het gevoel dat mijn techniek tekort schoot en ik meer technische onderbouwing en bijschaving nodig had. Het moest professioneler, beheerster en ik wilde me zelfverzekerder voelen. De eerste stap om mijn werk met een professional te delen vond ik doodeng. Gelukkig viel dit alles mee. De open houding van Arjan is erg prettig. Arjan geeft veel nieuwe inzichten waardoor de mentoring sessies er aangenaam en leerzaam zijn. !”
 

Mentoring is 1 op 1 coaching, dus alles draait om jouw ontwikkeling. Als coach help ik je doelstellingen formuleren en help ik je d.m.v. gerichte en opbouwende feedback om deze te halen. De inhoud van een mentoring sessie is helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen. Dit kan gaan over technisch beter fotograferen zoals camera instellingen en off-camera-flitsen. Maar dit kan ook gericht zijn op jouw ontwikkeling op artistiek vlak zoals je eigen stijl ontdekken en jezelf hier verder in ontwikkelen. En dit zijn enkel nog maar voorbeelden. Op welk gebied wil jij je verder ontwikkelen? Samen werken we aan jouw verdere ontwikkeling als bruidsfotograaf.

Mentoring is voor fotografen die zich verder willen ontwikkelen en zich zekerder willen voelen bij het fotograferen van opdrachten door bijvoorbeeld meer technische onderbouwing. Mentoring is niet alleen geschikt voor bruidsfotografen maar ook voor day in the life fotografie en uitvaart fotografie.

Bruidsfotografie mentoring

Prijs: 175,- euro (inclusief hapjes en drankjes) excl. btw

Mentoring data: beschikbaar op alle dagen van de week
Locatie: in de studio van The Wedding Story of online via Skype
Duur: 2 uur
Doelgroep: Fotografen die zich verder willen ontwikkelen

De voordelen van bruidsfotografie mentoring:


 1. Je krijgt praktische feedback die je direct kunt toepassen bij je volgende opdracht.
 2. Een coaching traject die precies aansluit op de vaardigheden die jij bezit.
 3. Alles wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen en zekerder te voelen.
 4. Veel persoonlijke aandacht, het is tenslotte een 1 op 1 workshop.
 5. Mentoring bruidsfotografie wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7!

Inschrijven voor bruidsfotografie mentoring!

Je mentor en coach; Arjan van der Plaat

Fotograferen is ontzettend leuk! Ik fotografeer al vanaf jonge leeftijd en doe dit nog iedere dag met veel plezier. Een jaar na mijn afstuderen als docent ben ik gestart als professioneel fotograaf. Ik heb me gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften. In de coaching en mentoring fotografie combineer ik mijn docentvaardigheden en mijn ervaringen en kennis als fotograaf. Inmiddels gingen er ruim 300 cursisten je voor. Ik wil iedereen laten ervaren hoe leuk fotograferen is, want iedereen kan leren fotograferen!
   

 • Ruim 300 cursisten in mentoring en workshops gingen je voor
 • Afgestudeerd docent aan de Haagse Hogeschool 2008
 • Mentoring bruidsfotografie gemiddeld beoordeeld met een 8,7
 • MASTERS Top 5 beste bruidsfotografen van Nederland
 • FEARLESS Top 100 beste bruidsfotografen wereldwijd
 • MYWED 2017 beste fotograaf wereldwijd in categorie moment
 • FEARLESS 2017 Top 3 beste fotografen wereldwijd categorie echte momenten

JA, ik wil mezelf verder ontwikkelen als fotograaf!