Workshop bruidsfotografie

Workshop trouwfotografie

Workshop bruidsfotografie

Fotografeer vol zelfvertrouwen je volgende bruiloft

De eerste keer dat ik werd gevraagd om een bruiloft te fotograferen heb ik letterlijk een nacht wakker gelegen. Wat een erkenning als iemand je vraagt om dit te doen. Maar ook zo enorm spannend. Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een bruiloft? Welke prijs moet ik vragen? Ben ik wel klaar om de ‘once in a life time’ ervaring van deze mensen te fotograferen? Voel ik me comfortabel bij die verantwoordelijkheid? Ik koos ervoor om het te doen! Achteraf gezien, had ik dit anders aan moeten pakken. Dan was me een hoop ellende bespaard gebleven.

De eerste 10 bruiloften die ik fotografeerde waren allesbehalve een succes. Tijdens de dag zelf liep ik continue tegen onverwachtse momenten aan. Ik had het fotograferen van een bruiloft totaal verkeerd ingeschat en mijn gebrek aan kennis bracht me meerdere keren in de problemen. Geregeld maakte ik onscherpe foto’s en ik miste zelfs een keer het ja-woord omdat ik nog bezig was mijn camera-instellingen. Ik had me vergist in alles wat op je af komt als je een bruiloft gaat fotograferen.

Inmiddels heb ik na het fotograferen van ruim 500 bruiloften alle fouten die je kunt maken als bruidsfotograaf wel gemaakt. Van deze fouten heb ik veel geleerd en een werkwijze ontwikkeld waarmee je succesvol een bruiloft fotografeert. Tijdens de workshop bruidsfotografie deel ik deze werkwijze zodat je vol vertrouwen je volgende bruiloft fotografeert. Zo voorkom je dat je in één van de vele valkuilen stapt en leer je van alle gemaakte fouten zonder dat je ze zelf hoeft te maken.

Bomvol praktische tips en voorbeelden

De meest complete workshop bruidsfotografie

Antwoord op al je vragen:

 • Hoe kan je mooie trouwfoto’s maken onder tijdsdruk?
 • Welke lenzen heb je nodig voor bruidsfotografie?
 • Hoe zorg je dat je geen enkel belangrijk moment mist?
 • Welke foto’s mogen er absoluut niet missen?
 • Wat is de juiste plaats voor de fotograaf tijdens de ceremonie?
 • Hoe kan je snel schakelen tussen binnen en buiten situaties?
 • Wat zijn de juiste camera instellingen bij trouwfotografie?
 • Hoe kan je snel schakelen tussen binnen en buiten situaties?
 • Wanneer moet je gebruik maken van een flitser?
 • Op welke manier maak je altijd scherpe foto’s?
 • Hoe stel je het bruidspaar op hun gemak tijdens de shoot?
 • Wat zijn de valkuilen bij het fotograferen van een bruiloft?

 

Herkenbaar?

JAAA, dit is precies wat ik zoek!

Ik schrijf me in voor de workshop bruidsfotografie!

 

Workshop bruidsfotografie inclusief gratis praktijkboek

praktijkboek bruidsfotorafie

workshop bruidsfotografie praktijkboekVoordat ik voor deze workshop heb gekozen heb ik best lang research gedaan. Er zijn veel workshop aanbieders. Voor mij was het praktijkboek de doorslaggevende factor. Dit maakt deze workshop echt uniek. Geen seconde spijt van mijn keuze! Hij zit bomvol inspiratie en ideeën. Na het invullen van het praktijkboek was ik in één keer klaar met de voorbereiding op mijn bruiloft. Onlangs heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd en het was heel fijn om tijdens de dag terug te kunnen kijken in het praktijkboek.

workshop bruidsfotografie praktijkboekWat een open en eerlijk verhaal van Arjan! De workshop was erg afwisselend. Arjan geeft veel voorbeelden. Extra fijn is dat daarbij ook alle camera instellingen worden gedeeld, dit gaf me veel houvast tijdens mijn eigen opdracht. Tussendoor zijn er oefeningen waarmee ik me kon voorbereiden op mijn eigen bruiloft. De oefeningen in het praktijkboek kon ik na de workshop verder afmaken en de dag voor de bruiloft kon ik alle belangrijke punten nalezen in het praktijkkboek. Voor mij was dit de perfecte voorbereiding op mijn eerste bruiloft. Een aanrader


 

Persoonlijk en kleinschalig

Het wordt een ontspannen en persoonlijke workshop bruidsfotografie. In een informele setting praten we samen met collega fotografen over de juiste aanpak van het fotograferen van bruiloften. Je krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen zoals: Wat zijn de juiste camera instellingen voor trouwfotografie? Hoe laat je snel je portfolio groeien? Uiteraard krijg je van mij een open en eerlijk antwoord op al je vragen.

workshop bruidsfotografie

Ik ga je helpen om niet dezelfde fouten te maken als ik in mijn eerste jaren. We bespreken alle stappen van de dag. Daarbij komt uiteraard ook de technische kant aan bod. De vele wisselende lichtsituaties op een bruiloft vergen continue aanpassingen van de instellingen van je camera. Ik ga alles met je delen zodat je vol vertrouwen je volgende bruiloft gaat fotograferen. Jij en je bruidspaar verdienen het, dat je volgende trouwreportage een succes wordt.

 

Data en informatie cursus bruidsfotografie


Workshop data: 05-03-2023 (volgeboekt), 21-05-2023 (volgeboekt), 02-07-2023 (volgeboekt), 03-03-2024 (volgeboekt) en op 02-06-2024 (momenteel nog 1 plaats beschikbaar).

Locatie: Noordhoek, Noord-Brabant (gratis parkeergelegenheid)
Duur: 9:30 uur tot 15:00 uur, inclusief lunch

Is deze workshop volgeboekt of komt deze data niet uit? Volg dan de workshop bruidsfotografie online.

 

JA, ik wil me inschrijven voor deze workshop!

 

Aanbevolen door eerdere deelnemers

klanten reactieIk ben voor het eerst gevraagd om een bruiloft te fotograferen. 0 ervaring, dus op zoek gegaan naar een workshop bruidsfotografie en deze workshop geboekt. De workshop heb ik onwijs positief ervaren. Van begin tot eind een duidelijk en compleet verhaal. De tips en voorbeelden zijn erg handig. Deze workshop heeft me een stuk zekerder gemaakt om straks op de grote dag aan de slag te gaan. Het geld meer dan waard.

reviewIk ben blij met mijn keuze om de workshop bruidsfotografie te volgen. Binnenkort ga ik mijn tweede bruiloft fotograferen. Ik wilde vooral weten welke objectieven je het meest gebruikt tijdens het fotograferen van een bruiloft. Alles was erg duidelijk en Arjan deelt tijdens de workshop open alles wat ik wilde weten. Arjan gaf ook hele handige tips zodat ik nu weet met welk objectief je de belangrijkste momenten moet vastleggen.


 

 
Duane Wemmers: De workshop was top! De cursus met het werkboek is super gericht. Als ik op youtube kijk hoor ik heel veel fotografen die elkaar tegenspreken. Van deze workshop weet ik dat het klopt, want Arjan heeft meerdere awards gewonnen. Deze hoop ik zelf ook een keer te mogen winnen. Arjan heeft alles wat komt kijken bij het fotograferen van een bruiloft netjes op een rij gezet waardoor het goed te volgen is. Naar de bruiloft heb ik in mijn werkboek een lijst met shots meegenomen die ik wilde maken. Het is heel makkelijk om dit mee te nemen. Ik heb hierdoor veel betere foto’s kunnen maken. De workshop was erg fijn en praktisch. Dankjewel Arjan.
 

gratis boek workshop bruidsfotografie

Inclusief gedrukt handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95

 

278 fotografen gingen je voor en volgden deze workshop bruidsfotografie. Gemiddeld wordt deze cursus bruidsfotografie met een 8,8 beoordeeld.

 

Interactief

Je hoeft niet alleen maar stil te zitten en te luisteren gedurende deze cursus bruidsfotografie. Tijdens de interactieve momenten help ik je met jouw voorbereiding op je volgende fotografie opdracht zodat jij straks de rust kunt bewaren ondanks het hoge tempo van de bruiloft. Je krijgt direct feedback zodat jij je verder kunt ontwikkelen als trouwfotograaf.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De ééndaagse workshop bruidsfotografie wordt in 2023 gegeven op 05-03-2023 (volgeboekt), 21-05-2023 (volgeboekt) en op 02-07-2023 (volgeboekt).

In 2024 kan je deelnemen aan de workshop op zondag 03-03-2024 (volgeboekt) en op zondag 02-06-2024 (nog 1 plaats beschikbaar). Is de workshop volgeboekt of komen deze data niet uit? Volg dan deze workshop bruidsfotografie online op een moment wat voor jou het beste uitkomt.

online workshop bruidsfotografie

Je kunt de workshop bruidsfotografie live in groepsverband volgen, maar de workshop is ook als online cursus beschikbaar

Wat kost de workshop bruidsfotografie?

De workshop bruidsfotografie kost 380,- euro ex btw. De cursus bruidsfotografie wordt gegeven in een kleine groep met maximaal 6 fotografen. Reserveer dus op tijd. Het komt vaak voor dat we mensen teleur moeten stellen omdat de workshop trouwfotografie vol zit.

Bonus: gratis handboek bruidsfotografie

Tijdelijk ontvang je als gratis bonus bij het volgen van de cursus bruidsfotografie het gedrukte handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95. Het handboek staat bomvol praktische tips en opdrachten om je tot in de puntjes voor te bereiden op je volgende bruiloft. Een unieke aanvulling op de workshop!

gratis handboek bruidsfotografie

Tijdelijk ontvang je bij deze workshop het gratis handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95

 

Wil je goed voorbereid je volgende bruiloft fotograferen?

Ik wil alles weten over bruidsfotografie

Of volg de online workshop bruidsfotografie