Uitvaartfotograaf

Uitvaartfotograaf

Een liefdevolle herinnering

Als een dierbare waar je veel om geeft overlijdt komt er veel op je af. De tijd voor het moment van afscheid nemen is kort en er moet van alles worden geregeld voor de uitvaart. Een heftige periode waarin je wordt overvallen door emoties. Daarnaast gebeuren er ook mooie dingen, maar deze gaan vaak onbewust aan je voorbij omdat je in overlevingsmodus staat. Voor veel mensen gaat het afscheid nemen van iemand van wie je houdt als een roes voorbij.

De tijd om afscheid te nemen is kort en hectisch. Juist in de tijd erna is het fijn om beelden te hebben om het verlies een plek te kunnen geven.

Als uitvaartfotograaf maak ik een troostvolle herinnering van het moment van afscheid nemen. Beelden om naar terug te kijken zodra je daar behoefte aan hebt, zodat er na het afscheid nemen tijd en ruimte is om het verlies een plek te kunnen geven.

Waarom een professionele uitvaartfotograaf?

Door de fotografie uit te besteden aan een professionele uitvaartfotograaf zijn alle nabestaanden betrokken bij het afscheid zonder belast te zijn met afleidende taken. Door te kiezen voor een ervaren fotograaf ben je verzekerd van een waardevolle herinnering, zelfs in situaties met zeer weinig omgevingslicht. Zodra het afscheid achter de rug is keert de rust terug. Op dat moment kunnen de foto’s bekeken worden om het verlies een plek te kunnen geven zodra je daar aan toe bent.

uitvaartfotograaf

Is een uitvaartfotograaf niet storend aanwezig?

Naast mijn geluidloze camera neem ik 13 jaar ervaring mee waardoor ik goed aanvoel op welke momenten ik een foto kan maken zonder op te vallen. Ik fotografeer op gepaste afstand en ben zo onopvallend als mogelijk. Je zal niet in de gaten hebben dat ik aanwezig ben ondanks dat ik altijd op het juiste moment op de juiste plaats ben.

 

Wil je meer informatie?

Lees alles over mijn werkwijze

Of bekijk het overzicht met uitvaartfotografie prijzen

 

Wat kost een uitvaartfotograaf?

De vanaf prijs voor uitvaartfotografie met een lengte van 4 uur is € 299. Dit is inclusief foto’s, fotoalbum en reiskosten. Het is mogelijk dat de uitvaartverzekering binnen de polis een vrij te besteden budget heeft die u kunt besteden aan een afscheidsfotograaf. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij of de uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

Op zoek naar een uitvaartfotograaf?

Ik help graag bij het maken van een liefdevolle herinnering bij het afscheid van een dierbare. Neem eenvoudig contact met me op via whatsapp. Bellen of mailen mag uiteraard ook.

uitvaartfotograaf

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op via whatsapp

Of neem contact op per e-mail