Referenties

Jan Arend en Irina, Noordwijk aan zee

Wij zijn super blij met The Wedding Story geweest. Arjan en Gonda waren goed voorbereid, erg flexible en fantastisch om mee samen te werken. Wij hebben erg genoten van de dag zelf en vonden onwijs leuk hoe Arjan en Gonda aan het werk waren. Ze hebben goed begrepen wat onze wensen waren en daar naar gehandeld. Foto’s zijn prachtig en spontaan geworden! Nogmaals grote dank aan de man achter The Wedding Story- Arjan van der plaat! Wij adviseren The Wedding Story iedereen aan!

 

Edmee en Kemeron, Lage Zwaluwe

Dankzij The Wedding Story is onze mooiste dag prachtig in beeld gebracht. Er werd in het voortraject veel aandacht besteed aan onze wensen en dit werd perfect vertaald op de dag zelf. Onze fotograaf was de hele dag aanwezig maar op zo’n manier dat hij totaal opging in het geheel. Wat resulteerde in zeer ongedwongen en oprechte foto’s, precies wat we wilden! Tijdens onze huwelijksreis werden we al verrast door een kort filmpje met prachtige bruiloftsfoto’s. Niets dan lof!

 

Wioleta en Joey, Amsterdam

Arjan en Koen hebben onze dag een geweldige prestatie neergezet. De foto’s zijn van uitstekende kwaliteit en je ziet dat het echte vakmannen zijn. Buiten dat ze zeer professioneel zijn, zie je op de foto’s terug dat ze met liefde de foto’s gemaakt hebben. Een foto spreekt 1000 woorden, dat kunnen wij ook over hen zeggen!

 De mannen hebben het werk goed voorbereid. Een aantal weken ervoor hadden wij alles door besproken zodat op de dag zelf Arjan en Koen ons geen vragen hoefde te stellen. Het leek alsof ze er niet waren. Ze waren heel zelfstandig, wat soms fijn kan zijn omdat het bruidspaar erg druk is op zo’n dag. Als we de foto’s zien dan hebben ze alle momenten perfect vastgelegd! Ook hebben we de foto’s snel ontvangen in uitstekende kwaliteit en mooi bewerkt (binnen 1,5 week). Alle mooie momenten die we als bruidspaar net gemist hadden hebben zij voor ons vastgelegd. We kijken met een mooie en tevreden glimlach terug naar onze prachtige dag met deze toppers.
Arjan en Koen, onwijs bedankt voor jullie harde werk en het vertrouwen. You made our day :-).

 

Martijn en Sandra, Ridderkerk

referentie bruidsfotografie

Wat een fantastische fotografen! De dag na de bruiloft kregen wij al een preview met prachtige foto’s toegestuurd. 
We vonden het belangrijk dat de spontane momenten werden vastgelegd. Ze waren bij elk bijzonder moment aanwezig zonder op te vallen. Ook voor de ‘geposeerde foto’s’ hadden ze originele ideeën wat prachtige resultaten op heeft geleverd.
We kunnen The Wedding Story aan iedereen aanbevelen.

 

Remco en Lilian, Dordrecht

We hebben genoten van onze dag!
Al is het aan het begin best even wennen, die fotografen om je heen, al snel merk je helemaal niet meer dat ze er bij zijn!
En achteraf zijn er dan zoveel mooie foto’s, dat een selectie maken toch wel erg moeilijk wordt.
Op de foto’s krijgen we alleen maar enthousiaste reacties.
De communicatie was erg prettig en er is goed rekening gehouden met onze wensen. We raden dan ook iedereen The Weddingstory aan!

 

Rianne en Marc Etienne, Italie

Arjan en Koen zijn met ons meegevlogen naar Italië voor – wat achteraf bleek – een droombruiloft. Alle complimenten voor zowel communicatie vooraf, als het aanvoelen van onze wensen en stijl en de uitwerking daarvan. We zijn ontzettend blij met de vastlegging, zo kunnen we wanneer we willen weer even terug naar onze grote dag!

 

Jorn en Tessa, Tilburg

Wij zijn zeer tevreden over de bijdrage die Arjan aan onze bruiloft heeft geleverd. Vanaf het eerste moment waren we onder de indruk van zijn werkwijze. We waren te spreken over de vele tips, de duidelijkheid, fijne communicatie en het enthousiasme waar Arjan ons altijd in mee wist te nemen. Een geweldige verrassing was dat Arjan ons vroeg of hij onze bruiloft met een tweede fotografe mocht komen fotograferen. Arjan en Petra (de tweede fotografe) wisten ons dankzij hun ongedwongen houding altijd op ons gemak te stellen en we hebben veel met ze gelachen. We zijn erg te spreken over het eindresultaat van zowel de loveshoot als de trouwreportage en willen Arjan en Petra daar voor bedanken. Arjan (en Petra) is een absolute aanrader!

 

Silvia en Jeroen, Tilburg

Een zeer positieve ervaring met Arjan. Voor de grote dag hebben we een loveshoot gedaan om te wennen aan het poseren. Arjan stelt je goed op je gemak en denkt mee. Op de dag zelf fijn om een goede professionele fotograaf te hebben die oog heeft voor details en precies die ene foto heeft gemaakt die wij graag wilden. Ook de andere foto’s waren prachtig en geven een mooi beeld van onze speciale dag. Alleen maar complimenten van familie en vrienden die de foto’s zien.

 

Christine en Mark, Soest

Toen wij voor het eerst een kijkje namen op jou site en je foto’s zagen waren we meteen onder de indruk! Leuke sfeer en je kon goed zien dat mensen zich op hun gemak voelden! Toen we contact met je opnamen reageerde je snel en maakten we een afspraak! Uiteindelijk heb jij onze grote dag grandioos vastgelegd! We hebben zo onwijs genoten van de dag en van het maken van de foto’s (terwijl dat normaal écht niet ons ding is) je praatte ons er doorheen, maakte soms een grapje kortom we voelden ons comfortabel! We bekijken de foto’s nog vaak met veel plezier! We zouden je aan iedereen aanbevelen!

 

Tessa en Emiel, Rotterdam

Referentie bruidsfotografie

Iedereen zegt dat je bruiloft aan je voorbij vliegt, het is waar! We zijn onwijs blij met onze keuze voor the wedding story. Alle belangrijke en bijzondere momenten zijn in beeld gebracht. Er is geen moment wat ontbreekt. De fotografen waren enthousiast en vriendelijk en gingen op tussen de daggasten waardoor ze nauwelijks opvielen. Een echte aanrader voor als je van spontane foto’s houdt.

 

Katinka en Jeffrey, Hooge Vuursche

Wat een geweldige mannen bij the wedding Story. Je hebt geeneens in de gaten dat ze er zijn tijdens de bruiloft en Arjan heeft de touwtjes in handen zonder dat het “dwingend” voelt. 
De foto’s zijn van prachtige kwaliteit en er wordt heel goed geluisterd naar je wensen. 

Kortom, een aanrader!

 

Geeke en Jerry, Utrecht

Arjan en Koen hebben echt fantastisch werk geleverd. Het contact tussen hun tweeën liep zo soepel dat er bijna niet te merken viel dat ze samen aan het werken waren. Ook merkte je amper dat ze aanwezig waren met hun camera, maar als je dit wel merkte was het contact onwijs vriendelijk en ontspannen. Ze passen zich geweldig aan aan de omgeving en de bijhorende mensen. Het voelde eigenlijk alsof ze deel uitmaakten van de genodigde gasten. Bij de reportage hebben ze ongelooflijk creatief uitgepakt en hebben hun tijd genomen om het goede plaatje te kunnen vaststellen. Ook de reportage was alles behalve gespannen en gedwongen. Al met al een heel fijne en gezellige ervaring!

 

Trudy en Leon, Streefkerk

“We hebben echt genoten van onze dag en vooral ook veel gelachen bij het maken van de foto’s. Ondanks dat Leon helemaal niet van foto’s laten maken houdt vond hij het helemaal geweldig. Tijdens de belangrijkste momenten hadden we niet eens door dat ze er bij waren en zo krijg je de mooiste spontane foto’s. Twee fotografen is een luxe, maar op de belangrijkste dag van je leven een ‘must have’. Dubbel zoveel mooie foto’s en ook foto’s die je anders niet zou hebben omdat twee fotografen meer zien dan één.”