fotograaf bruiloft buitenland destination wedding fotograaf

fotograaf buitenland

Ik zoek een fotograaf voor mijn bruiloft buitenland

Je gaat je bruiloft vieren in het buitenland en bent opzoek naar een fotograaf. Tijdens je zoektocht kom je op verschillende websites, maar geen enkele foto maakt indruk. Sfeerloze, nietszeggende foto’s. Is dit wat je als eindresultaat van je eigen bruiloft wilt hebben? Straks eindig je een destination wedding fotograaf waar je achteraf spijt van hebt. Eeuwig zonde! Je trouwt tenslotte maar één keer, toch?

Let op: lees alleen verder als je kleurrijke foto’s vol emotie wilt, die het relaxte gevoel van jullie dag perfect weergeven. Een fotograaf voor jullie bruiloft in het buitenland die foto’s voor jullie maakt waar je na 10 jaar nog steeds gelukkig mee bent.

fotograaf bruiloft buitenland

We maken foto’s die het relaxte gevoel van jullie dag perfect weergeven

Zoek de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft in het buitenland

Jullie doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken. Jullie gaan er zelfs voor trouwen in het buitenland! Je wilt na jullie mooiste dag toch niets liever dan foto’s die je terug nemen naar het moment waarop jij je zo gelukkig voelde? Foto’s die je weer terug nemen naar de relaxte sfeer van jullie dag. Wil je dan een fotograaf die overdreven aanwezig is? Een trouwfotograaf die steeds vraagt om te kijken naar de camera. Hoe ongemakkelijk moet jij je daarbij voelen? Als dit je ergste nachtmerrie is dan zit je hier nog steeds goed. Wij fotograferen onopgemerkt alle spontane momenten van jullie bruiloft.

Hoe gaaf zou het zijn om op de foto’s terug te kunnen zien hoeveel impact jullie mooiste dag had op jullie gasten?! Foto’s die precies laten zien hoe jullie dag was met alle spontane momenten vol emotie. Zoals een foto van je lieve vriendin, die emotioneel is tijdens jullie trouwceremonie. Een moment die aan je eigen aandacht is ontglipt omdat je geconcentreerd zat te luisteren naar de speech van je vader. Hier wil je achteraf toch foto’s van?

trouwfotograaf buitenland

We maken ook foto’s van de momenten die aan jullie aandacht zijn ontsnapt

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 7 zekerheden van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Ervaring met bruiloften in het buitenland
  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Trouwen in het buiteland: belangrijke tips

Benut de bijzondere eigenschappen van jullie locatie en hou rekening met de verschillen ten opzicht van Nederland. Zo is het in landen aan de Middellandse zee in de middag vaak erg warm en niet direct het meest geschikte moment om een buiten ceremonie te vieren midden in de zon. Een groot voordeel is dan weer wel dat het in de avond en nacht vaak veel langer warm blijft. Hierdoor behoort een poolparty bij het buitenzwembad opeens tot de mogelijkheden! Gaan jullie trouwen in het buitenland en staat jullie land bekend om een fantastische zonsondergang? Plan dan je trouwceremonie ongeveer 1,5 uur voor zonsondergang en benut daarna de zonsondergang om nog een paar schitterende foto’s van jullie samen te maken.

trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland; benut de bijzondere eigenschappen van jullie locatie

Waarom een Nederlandse fotograaf op je bruiloft in het buitenland?

Jullie bruiloft in het buitenland wordt een prachtige dag met een opeenstapeling van mooie momenten. Momenten die je zelf bewust meemaakt, maar ook momenten die langs je heen zullen gaan. Natuurlijk wil je dat je fotograaf deze momenten vastlegt. Juist ook de momenten die je zelf hebt gemist. Als trouwfotograaf gebruiken we alle zintuigen tijdens het fotograferen. Natuurlijk is kijken ontzettend belangrijk, maar luisteren is net zo belangrijk. Zo gebeurt het bijvoorbeeld vaak dat wanneer we achter ons horen dat jullie het erg gezellig hebben, we daar direct op anticiperen door om te draaien en dit te kunnen fotograferen. Een buitenlandse fotograaf die de taal niet spreekt zou hier nooit op kunnen anticiperen en deze momenten missen. Dit is één van de antwoorden die we krijgen op de veel gestelde vraag: “waarom zouden we kiezen voor een Nederlandse fotograaf voor onze bruiloft in het buitenland”. Ook het voortraject is een stuk eenvoudiger. Je kunt makkelijk overleggen met een Nederlandse fotograaf en precies aangeven wat jullie wensen zijn zonder dat jullie wensen verkeerd worden opgevat vanwege een taalbarrière.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

destination wedding fotograaf

Destination wedding fotograaf; trouwceremonie midden in Zuid-Afrika

Tips voor de mooiste trouwfoto’s van jullie bruiloft in het buitenland

Je bruiloft vieren in het buitenland brengt altijd andere omstandigheden met zich mee dan in Nederland. De afgelopen jaren fotografeerde we meer dan 300 bruiloften van Amsterdam tot aan Kaapstad. Graag delen we onze ervaring met jullie met de beste tips voor het specifieke land waarin je wilt gaan trouwen.

Trouwen in Italië, 8 tips voor de mooiste foto’s van jullie bruiloft
Trouwen in Griekenland, 9 tips voor de mooiste foto’s van jullie bruiloft
Trouwen in Frankrijk, 8 tips voor de mooiste foto’s van jullie bruiloft

 

Portfolio fotograaf bruiloft buitenland


 

“Ik ben Arjan, als destination wedding fotograaf het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Fotograaf buitenland

We fotograferen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.


 

Onze werkwijze als destination wedding fotograaf

Voor de bruiloft Hoe komt jullie trouwdag in het buitenland eruit te zien en wat vinden jullie belangrijk? Omdat iedereen anders is, leren we jullie graag beter kennen. Dit doen we graag van te voren met een kennismakingsgesprek. We kunnen dan al jullie wensen voor de bruiloft in het buitenland doornemen. We kunnen dan gelijk onze beste tips met jullie delen.

Tijdens de bruiloft Wanneer is voor jou de bruiloft geslaagd? De meeste bruidsparen willen graag genieten van een gezellige en relaxte dag. Jij ook? Om deze reden mengen we ons tussen jullie gasten en fotograferen onopvallend jullie bruiloft. Of jullie nu gaan trouwen in Italië of gaan trouwen in Frankrijk, overal is onze werkwijze hetzelfde. Geen opdrachten om extreem te poseren voor de camera waar jij je ongemakkelijk door gaat voelen. We leggen juist de spontane momenten en emoties vast. Ons doel als trouwfotograaf is om, voor elk bruidspaar weer, het uiterste uit onszelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze bruidsparen. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot top 5 beste trouwfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.

Kleurrijke foto’s vol emotie

Na de bruiloft Na afloop ben je uiteraard ontzettend benieuwd naar de foto’s. Je wilt aan iedereen laten zien hoe mooi je eruitzag op jullie mooiste dag. Wil je op dat moment tot volgend jaar kerst wachten op je foto’s? Natuurlijk niet! We hebben een supersnelle levertijd. Binnen 4 weken na jullie bruiloften ontvangen jullie alle foto’s volledig nabewerkt. In die tijd hebben we een selectie gemaakt van de allerbeste foto’s en deze stuk voor stuk nabewerkt op kleur en contrast. Als jullie op huwelijksreis gaan is de kans groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn.

“Je wilt toch de beste fotograaf voor jullie bruiloft in het buitenland?”

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!

 

fotograaf bruiloft buitenland

Fotograaf bruiloft buitenland; GENIET! Wij doen de rest