Bruidsfotograaf Zeeland

Bruidsfotograaf Zeeland

Jullie gaan trouwen en zijn nu vast op zoek naar een goede bruidsfotograaf in Zeeland. Ondanks dat onze studio net op de grens met Brabant is gevestigd fotograferen we veel bruiloften in de provincie Zeeland. Vanaf hier hebben we namelijk eenvoudig toegang tot alle eilanden.

In de afgelopen jaren fotografeerden we meer dan 400 bruiloften en een groot aantal vond plaats in Zeeland. Het voordeel hiervan is dat we bekend zijn met veel trouwlocaties in Zeeland. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat veel bruidsparen ons vragen om hun bruidsfotograaf in Zeeland te zijn.

bruidsfotograaf zeeland

Originele bruidsfotografie waar de plezier vanaf spat

Tips voor bruidsfotografie in Zeeland

Omdat we veel bruiloften fotograferen in Zeeland zijn we bekend met veel fotogenieke plekjes. Kies een fotolocatie in Zeeland in de directe omgeving van jullie trouwlocatie. Het laatste wat je wilt is op je trouwdag onnodig veel tijd in het verkeer doorbrengen. We helpen graag bij het vinden van een geschikte fotolocatie als dit nodig is.

Reserveer voor de fotoshoot in Zeeland minimaal 90 minuten. Eén van de weinige momenten dat jullie echt samen zullen zijn. Hier moet je van genieten! Tijdens de dit moment geven we jullie eenvoudige aanwijzingen en speelse opdrachtjes. Zo maken we ongedwongen en spontane foto’s zonder dat je na hoeft te denken over poseren.

Bruidsfotografie Zeeland

NIET GEPOSEERDE FOTO’S VAN JULLIE MOOISTE DAG

We willen voor altijd breken met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie overdreven en geposeerd is. Bij het laten maken van een bruidsreportage is het niet nodig om je ongemakkelijk te voelen! We begrijpen dat je onbezorgd wilt kunnen genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Zeeland. Van jullie bruiloft maken we kleurrijke foto’s van de ongedwongen momenten. Foto’s waar de emotie vanaf spat!

TWEE FOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT

We vinden het extra belangrijk dat jullie van de complete dag kunnen genieten. Zodat je een onvergetelijke dag kunt beleven, samen met je beste vrienden en familie. We leggen alles onopgemerkt vast. De grote glimlach van je oma en ook jullie verliefde blik naar elkaar. Veel van deze momenten vinden tegelijk plaats en om niets te missen fotograferen we dus altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet bewust meemaakt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om achteraf terug te zien.

 

Wil je meer foto’s bekijken?

Bekijk ons complete trouwfotografie portfolio

 

KOSTELOze BACK-UP BRUIDSFOTOGRAAF in Zeeland

We laten niets aan het toeval over. Voor jullie bruiloft hebben we kosteloos een back-up bruidsfotograaf in Zeeland klaar staan. Een hele zorg minder! Deze back-up fotograaf is iemand van ons eigen team, waardoor we dus zelfs in het uitzonderlijke geval van ziekte gewoon iemand in kunnen zetten die in de unieke stijl van The Wedding Story fotografeert en op de hoogte is van jullie wensen en de gemaakte afspraken. Dit is op basis van beschikbaarheid. Gelukkig komt het zelden voor, maar op deze manier wordt jullie bruiloft altijd vastgelegd zonder dat dit stress met zich meebrengt.

 

fotograaf breda

Persoonlijke aanpak

Ik ben Arjan, jullie vaste contactpersoon. Bij The Wedding Story houden we van een persoonlijke aanpak. Ik ben betrokken bij alle bruiloften die ons team fotografeert. Zo zijn jullie verzekerd van onze hoge kwaliteit. Vanaf de bespreking van jullie wensen tot aan de afwerking van de foto’s, met mij zullen jullie het meeste contact hebben.


 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Zijn wij de perfecte bruidsfotograaf in Zeeland voor jullie bruiloft? Laat het ons weten en doe eenvoudig de trouwdatum check via Whatsapp. Geef jullie trouwdatum en trouwlocatie door en je weet direct of we nog beschikbaar zijn voor jullie bruiloft.

 

Kom direct te weten of jullie datum nog beschikbaar is

Neem contact op via Whatsapp

Of vul ons contactformulier in