Bruidsfoto award 2021

The Wedding Story wint Bruidsfoto Award 2021

Kan je ons even knijpen? Het voelt nog steeds onwerkelijk. The Wedding Story heeft de BruidsFoto Award 2021 gewonnen. Wat ontzettend gaaf! De bruidsfoto award wordt 1x per jaar uitgereikt door het bekende magazine Bruid & Bruidegom aan de beste bruidsfotografen van Nederland & België.

Bruidsfoto award 2021 Arjan van der Plaat

Arjan van der Plaat neemt BFA award 2021 in ontvangst

3 BFA awards in 4 jaar tijd!

Het is de derde keer in vier jaar tijd dat The Wedding Story de bruidsfoto award wint. Geen enkele trouwfotograaf in Nederland of België doet ons dit na. We zijn super blij met het winnen van de BFA award 2021, want in tegenstelling tot veel award wedstrijden mogen bij deze wedstrijd juist bruidsparen stemmen. Als zij vinden dat we unieke foto’s maken, is dit de mooiste erkenning die we kunnen krijgen!

Deze award krijgt een mooie plek in onze studio, naast de andere awards.

De winnende foto in categorie getting ready

De foto is gemaakt op de bruiloft van Evelien en Björn. Midden in Coronatijd. De bruiloft zou eigenlijk plaatsvinden in de Champagne streek in Frankrijk. Echter werd er 1 week voor de bruiloft code rood in die provincie afgegeven waardoor de bruiloft daar niet meer plaats kon vinden.

bruidsfoto award 2021

Ook in het nieuws werd aandacht besteed aan het winnen van de bruidsfoto award

Het bruidspaar liet zich niet uit het veld slaan en besloot om last-minute de complete bruiloft om te gooien en alsnog door te laten gaan in Amsterdam. In een week tijd organiseerden ze een compleet nieuwe bruiloft. En wat voor één!

De foto is gemaakt in de ochtend, net na het dichtknopen van de jurk. De ontlading en de vreugde dat de dag alsnog door kon gaan spat van de foto af.