Bruidssuite huren in een Vintage trein?

Jullie huwelijksnacht vieren in een luxe ingerichte trein? Houden jullie wel van originele en aparte overnachtingen? Dan zijn jullie bij de Controversy Tram Inn op het juiste adres. Een ruime accommodatie dat naast een heerlijk bed, een ruime jacuzzi en een uitgebreid ontbijt, veel privacy en rust garandeert. Benieuwd naar meer informatie over de bruidssuite ? Lees het hier!

Unieke Bruidssuite huren in een trein

Heerlijk bijkomen na jullie huwelijksdag en cadeaus openmaken met nog even een glas champagne in de bruidssuite, of juist bij binnenkomst gelijk de jacuzzi in en daarna op groot scherm en beamer genieten van een filmpje, of gelijk door naar bed? Het is aan jullie, alles is mogelijk bij Controversy! ’s Morgens heerlijk uitslapen en genieten van het ontbijt bovenop de trein? Via de trap aan de achterzijde van de trein bereikt u het privé ‘DAF-terras’ en heb je een heerlijk landelijk wijds uitzicht.

In het heerlijke West-Friesland, net buiten het dorp Hoogwoud staat een omgebouwde trein en wat kleiner ingerichte trammetjes die voorzien zijn van een al opgemaakt tweepersoons bed, douche, toilet, zitje en een ingerichte keuken. Dit is een kleinschalige Bed & Breakfast en bij Controversy staat de gast op nummer 1.

Bruidssuite en trouwfeest vieren bij Controversy

Ook is het mogelijk om het gehele trouwfeest bij Controversy te vieren, na de plechtigheid kun je al jullie gasten verwelkomen op het ruime terrein bij de boerderij, of bij slecht weer binnen in de boerderij. Catering, zit- en staanplaatsen, een dj, zanger of bandje? Samen met jullie wensen/ideeën kunnen zij veel voor jullie betekenen. Er kunnen zelfs een aantal gasten blijven overnachten in de kleinere trams: hier is plaats voor 6 volwassenen. Je kunt altijd langskomen voor een kennismaking en een rondleiding.

Wil je het plaatje compleet maken dan kun je ook via LoyaltyRide de trouwauto Cadillac Fleetwood uit 1958 huren. De Cadillac Fleetwood uit 1958 wordt verhuurd met chauffeur en rijdt jullie in stijl rond.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem een gerust een kijkje op www.controversy.nl voor vragen stuur een bericht naar reserveren@controversy.nl.