MyWed Award: beste foto 2017

Waanzinnig!

MyWed Wedding Photographers organiseert jaarlijks een prestigieuze award competitie onder fotografen. Bruidsfotografen van over de hele wereld kunnen 1 keer per jaar hun allerbeste foto’s insturen om mee te doen aan deze competitie. Uiteraard hebben ook wij onze beste foto’s ingezonden. De 10 koppige jury, bestaande uit internationale top fotografen, heeft onze foto uitgeroepen tot ALLERBESTE foto van het jaar 2017 in de categorie: ‘Het moment’.

Juist omdat onze focus specifiek gericht is op het vastleggen van de mooiste momenten is dit een ongelofelijk mooie beloning en erkenning voor ons harde werk! Foto’s van de mooiste momenten waarbij er geen tweede kans is om deze vast te leggen. Wederom een award waar we apentrots op zijn.

MyWed Award 2017