Trouwen in het buitenland

Bekijk de volledige bruiloft

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland: Als je wordt gevraagd om een bruiloft te fotograferen dan ervaar ik dat als een hele eer. Toen hoorde ik dat de bruiloft ging plaatsvinden in Zuid-Afrika, en we mee mochten als bruidsfotografen om dit allemaal vast te leggen. We sprongen dan ook een gat in de lucht. Trouwen in het buitenland, aan de andere kant van de wereldbol, in Zuid-Afria. Waanzinnig!

Uitnodiging bruiloft

De uitnodiging voor de bruiloft die we ontvingen gaf al de nodige voorpret. De trouwkaart in de vorm van een paspoort, wat toegang gaf aan hun huwelijk in Zuid Afrika. Met alle persoonlijke informatie erin en een kaart van Zuid Afrika waarop hun rondreis was aangegeven die ze na hun bruiloft zouden gaan maken.

Buffelsdrift Game Lodge, trouwlocatie in Zuid Afrika

Lang keken we uit naar deze bruiloft en eindelijk was het zover. We startte aan onze reis met als eindbestemming Buffelsdrift Game Lodge in Oudtshoorn. Eén van de mooiste trouwlocaties in Zuid-Afrika. Al direct bij aankomst ben je verkocht door de prachtige omgeving en het aangename klimaat van Zuid-Afrika.

Op de dag van de bruiloft startte de bruid in haar safari tent omringt en geholpen door haar vriendin, zus en moeder. Terwijl haar make-up werd gedaan trok een drietal gnoes voorbij en dit zorgde al gelijk voor de echte Afrika beleving. Sebastiaan, de bruidegom, was in een safari tent verderop gestart aan zijn voorbereidingen. Hij werd geholpen door zijn moeder en vader. Zijn vader hielp hem bij het knopen van zijn stropdas en dat was voor hem het eerste emotionele moment van de dag.

trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland

First look met olifanten

De first look vond plaats op de dam, net buiten de game lodge. 3 olifanten stonden toe te kijken hoe Sebastiaan en Nina elkaar voor het eerst gingen zien. De olifanten waren enthousiast en vonden het geweldig. Dit lieten ze duidelijk merken door flink te toeteren met hun slurf.

trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland

De trouwceremonie met 3 VIP gasten

Bovenop een berg, met een waanzinnig uitzicht over een gloeiend landschap, vond de trouwceremonie plaats. De locatie op zich was al adembenemend mooi. Toen alle gasten hun stoel hadden gevonden kwam de grote verrassing. Langzaam kwamen 3 grote olifanten de berg op gesjokt en namen plaats achter het trouwprieel. Alle gasten zaten met open mond te kijken naar de imposante beesten.

trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland

Onze favoriete foto

Weggeven door zijn moeder, stond Sebastiaan te wachten op zijn bruid Nina. Nina werd weggegeven door haar vader. Maar voordat hij haar hand gaf, gaf hij eerst een speech. Het was een ontroerende speech, recht uit het hart. Eén van de mooiste speeches die we ooit gehoord hebben. Er volgde een traan van emotie. Het was prachtig. Dit zijn de momenten waar je nog lang aan terug wilt blijven denken.

trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland trouwen in het buitenland

Masters of wedding photography award

Met één van de foto’s uit deze serie van trouwen in het buitenland wonnen we zelfs een Masters of wedding photography award! Een bevestiging van onze kwaliteit en hier zijn we dan ook ontzettend trots op.

Masters dutch wedding photography award the wedding story

Willen jullie ook de mooiste foto’s van jullie bruiloft in het buitenland?

Trouwen in het buitenland: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Onze focus ligt hierbij op alle mooie emoties en spontane momenten. We fotograferen ook de momenten die jullie niet bewust meemaken en anders verloren zouden gaan.

 

JA, wij willen The Wedding Story ook onze bruiloft laten fotograferen!

 

Ga terug naar het overzicht en bekijk andere bruiloften.