Trouwfotograaf Italië

Trouwfotograaf Italië

Opzoek naar de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Italië. Je ziet jullie mooiste dag al helemaal voor je. Trouwen in Italië in een klein Italiaans kerkje, een borrel tussen de olijfbomen, dineren op de binnenplaats van jullie villa en een after party tot diep in de nacht bij het zwembad. Of jullie nu gaan voor een typische Toscaanse bruiloft of trouwen in één van de vele andere fantastische provincies, natuurlijk willen jullie toffe foto’s als aandenken aan dit avontuur.

 

De 7 voordelen van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Ervaring met bruiloften in Italië
  • Top 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Super snelle levertijd, foto’s binnen 4 weken
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Bruidsparen beoordelen ons met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

De zekerheid dat alles wordt vastgelegd

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf allemaal vast te laten leggen. Daarom werken we met twee fotografen op jullie bruiloft. Zo laten we geen enkel moment verloren gaan. We maken niet alleen foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook overzichtsfoto’s, foto’s van de locatie, foto’s van de details en van alle gasten die met jullie zijn meegereisd naar Italië. Het meest gemaakte compliment door onze bruidsparen is dat ze konden genieten van hun dag zonder dat ze bewust waren dat ze op de foto gingen. Ze hadden helemaal niet door dat er fotografen aanwezig waren. Ons geheim? Omdat we op twee plekken tegelijk zijn hoeven we ons niet continue te verplaatsen waardoor we minder snel worden opgemerkt. Ben je alleen als fotograaf dan ren je steeds rond om alles erop te kunnen krijgen en val je veel meer op. Samen gaan we veel meer op tussen de gasten en maken onopvallend foto’s waarop jullie ongestoord jezelf kunnen zijn.

 

 

Bekijk foto’s van een volledige bruiloft

 

De foto’s al in huis nog voordat je terug bent van vakantie

Na de bruiloft zijn jullie natuurlijk razend benieuwd naar de foto’s. Je wilt met alle geïnteresseerde kunnen delen hoe mooi jullie dag was. De foto’s van de emotionele first look, jullie intieme ceremonie, de prachtige zonsondergang en de knaller van het slotfeest. Wil je daar dan tot volgend jaar kerst op moeten wachten? Wij denken van niet. Daarom hebben we een supersnelle levertijd van maximaal 4 weken. De meeste bruidsparen hebben hun foto’s al in huis nog voordat ze terug zijn van de huwelijksreis. Bij jullie foto’s krijgen jullie ook altijd een trouwalbum. Inclusief onze garantie dat jullie 100% tevreden zijn over de opmaak van jullie trouwalbum. Jullie krijgen namelijk veel inspraak tijdens het ontwerp proces.

trouwfotograaf italie

Laat het maximale uit jullie dag halen

Na jullie mooiste dag zijn het de toffe foto’s die over zijn als aandenken aan jullie bruiloft in het buitenland. Een waanzinnig avontuur, en daarvoor halen we alles uit de kast. We fotografeerde al meer dan 300 bruiloften en het allerbelangrijkste voor ons is om de herinnering van het bruidspaar zo mooi mogelijk te maken. En daar zijn onze klanten blij mee want we worden gemiddeld beoordeeld door een 9,9. Ook zijn we door de Masters of Dutch wedding photography uitgeroepen tot de top 5 beste trouwfotografen van Nederland.

Je wilt toch de beste trouwfotograaf op jullie mooiste dag in Italië?

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!