Trouwen in Dordrecht 5 unieke tips

Als je gaat trouwen in Dordrecht kan je best wel wat hulp bij de planning gebruiken. Hierbij onze beste 5 tips voor in Dordt. De afgelopen 10 jaar waren we als trouwfotograaf Dordrecht gevestigd aan de rand van het centrum. Inmiddels zijn we net buiten Dordrecht gesetteld. We hebben vele bruiloften gefotografeerd op elke denkbare trouwlocatie in Dordrecht. Niets is ons onbekend en inmiddels zijn we expert op het gebied van trouwen in Dordrecht.

trouwen in dordrecht 5 beste tips

1. Maak een rondvaart door Dordrecht

Trouwen jullie in Dordrecht en hebben nog tijd over in de planning? Plan dan een rondvaart door Dordrecht. Per boot is een hele bijzondere manier om jullie bruiloftsgasten te vervoeren. Vanaf het water krijgen ze een unieke kijk op Dordrecht. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Er zijn verschillende in en uitstap plaatsen. Ook bij de trouwlocaties Villa Augustus en het oude stadhuis van Dordt. We zijn al vele keren met de Dortevaer door Dordrecht gevaren en iedere keer was het opnieuw een grote belevenis!

2. Ga trouwen in Dordrecht bij villa augustus

De meest voor de hand liggende plek om jullie trouwceremonie te vieren is in het stadhuis van Dordrecht. Hier hebben we dan ook al vele bruiloften gefotografeerd. Nadeel, je moet je met het complete gezelschap door de stad verplaatsen naar de volgende locatie. Het kan in het centrum best druk zijn, zeker als het uur voor en na jullie ook mensen trouwen in hetzelfde stadhuis. Er zijn in Dordrecht nog veel meer locaties waar je de trouwceremonie kunt vieren. Trouwen bij Villa Augustus is echt een aanrader. Bij Villa Augustus kan je jullie complete bruiloft vieren, vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Er zijn zelfs mogelijkheden om ‘s avonds te blijven slapen. Als jullie gaan trouwen bij Villa Augustus vinden jullie de intieme sfeer van een trouwlocatie die exclusief voor jullie beschikbaar is. Geen logistieke problemen en daarnaast genieten van alle rust op één trouwlocatie. Als jullie de trouwzaal Limonaia eenmaal hebben gezien dan zijn jullie verkocht!

3. twee fotografen op jullie bruiloft

Als een trouwfotograaf alleen is op een bruiloft is er continue het dilemma welk moment hij aan zich voorbij moet laten gaan. Op een bruiloft gebeurt er namelijk van alles tegelijk. Als je alleen bent, kan je niet op twee plekken tegelijk zijn. Met twee fotografen op jullie bruiloft heb je de zekerheid dat alles perfect wordt vastgelegd. Ook de momenten die jullie zelf niet bewust meemaken, zoals de traan van je moeder tijdens jullie trouwceremonie. Dit zijn juist de bijzondere momenten die goud waard zijn.

trouwen in dordrecht 5 tips

4. Het Energiehuis industriële fotolocatie in Dordrecht

Als jullie helemaal weg zijn van een industriële fotolocatie kies dan voor het Energiehuis. Laat bij mooi weer buiten foto’s maken op het Energieplein. Mocht het slecht weer zijn dan is het Energiehuis dé perfecte binnen fotolocatie van Dordrecht. Het is belangrijk dat je van te voren reserveert, en er wordt een kleine vergoeding gevraagd door de locatie.

5. Plan een fotomoment rond zonsondergang

Laat de zonsondergang niet onbenut aan jullie voorbij gaan. Dit is het meest spectaculaire moment van de dag om foto’s te maken. Een klein half uurtje is genoeg om samen te genieten van de zonsondergang en toffe foto’s te maken als mooie herinnering. Wat het exacte tijdstip is om de shoot te plannen hangt af van de stand van de zon op jullie trouwdatum. Tijdens een kennismaking kunnen we jullie alles vertellen over het juiste tijdstip op jullie trouwdag.

trouwen in dordrecht zonsondergang

 

Plan een vrijblijvende kennismaking