The Wedding Story genomineerd Bruidsfoto Award 2020

Nominatie bruidsfoto award 2020

Het is maandag ochtend, de telefoon gaat… “Goedemorgen, je spreekt met de eindredactie van het blad Bruid & Bruidegom. We mogen jullie feliciteren want The Wedding Story is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020. Dat is nog niet alles. Jullie zijn niet 1x genomineerd, maar in totaal zelfs 3x, en dit doet geen enkele trouwfotograaf in Nederland jullie na”.

Na het telefoontje waren we hier heel even stil van. Maar liefst 3 nominaties voor de Bruidsfoto Award. Wat een prachtig nieuws! Zo zouden we elke werkweek wel willen beginnen.

Beste bruidsfotograaf van Nederland

Jaarlijks organiseert het magazine Bruid & Bruidegom een foto wedstrijd onder trouwfotografen. Met als inzet de titel voor beste bruidsfotograaf van Nederland. Alle trouwfotografen uit Nederland kunnen de door hun gemaakte foto’s insturen voor deze wedstrijd. In totaal zijn er dit jaar 1.250 inzendingen. Een vakjury heeft in totaal 80 foto’s geselecteerd, verdeeld over 8 verschillende categorieën. We zijn genomineerd in de categorie: ‘Bruidspaar’, ‘Bruid’ en ‘Family & Friends’.

Nominatie bruidsfoto award 2020

The Wedding Story, genomineerd in de categorie bruidspaar

Nominatie bruidsfoto award 2020

The Wedding Story, genomineerd in de categorie bruid

Nominatie bruidsfoto award 2020

The Wedding Story, genomineerd in de categorie family & friends

The Wedding Story winnaar van Bruidsfoto Award 2018 en 2019

Het zou niet de eerste keer zijn dat The Wedding Story genomineerd is en daarna ook wint. In 2018 wonnen we de bruidsfoto award in de categorie bruidskinderen en in 2019 wonnen we de bruidsfoto award in de categorie bruidegom.

Winnaar bruidsfoto award 2018

Onze winnende foto in 2018

Winnaar bruidsfoto award 2019

Onze winnende foto in 2019

Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.

Stemmen jullie mee?

Voor ons is deze wedstrijd extra speciaal. Bij deze wedstrijd bepaald namelijk het publiek welke foto wint. Niet een vakjury van fotografen die voornamelijk de technische kant van een foto bekijkt, maar gewone mensen zoals jij en ik die vooral kijken naar wat een foto met ze doet. Welk gevoel krijg je bij een foto en welke foto sprint er dan voor jou met kop en schouders bovenuit?

Stem je mee?
1. Hier kan je stemmen op de Bruidsfoto Award 2020
2. Er zijn 8 categorieën
3. Stem per categorie op 2 foto’s
4. Je komt onze foto’s tegen in de categorieën: ‘bruidspaar’, ‘bruid’ en ‘family & friends’

Stemmen op de genomineerde kan tot 01-05-2020. De uitslag is op 11-05-2020.