Loveshoots

Laat spontane foto’s maken tijdens een loveshoot

Er is geen beter manier om spontane foto’s te laten maken dan tijdens een loveshoot. In jullie mooiste kleding, op het beste moment van de dag helpen we jullie relaxen en maken we de meest ontspannen foto’s.

Een loveshoot cadeau doen

We merken dat ze veel cadeau worden gedaan voor verjaardagen. Als jullie gaan trouwen is het een goede manier om te wennen om op een relaxte manier gefotografeerd te worden. Je kunt het resultaat altijd gebruiken voor jullie save the date of uitnodig voor jullie bruiloft. Daarnaast fotograferen we veel bij huwelijksaanzoeken. We leggen dan onopvallend het aanzoek vast waarna we als verrassing een complete loveshoot van jullie twee maken.

Een afterwedding fotoshoot in het buitenland

Een afterwedding fotoshoot is uiteraard ook mogelijk. De huwelijksdag kan soms erg hectisch zijn en daardoor kan het lastig zijn om te ontspannen. Jullie kunnen de afterwedding fotoshoot in Nederland laten fotograferen. Maar ook tijdens jullie huwelijksreis in het buitenland op de meest adembenemende locaties die je maar kunt bedenken.

Wat kost een loveshoot

Voor een loveshoot trekken we een dagdeel uit. De investering voor een toffe loveshoot is 350,- Dit is inclusief reiskosten in NL, een fotoalbum van 20×20 cm en alle fotobestanden digitaal.

Boek een loveshoot