Huwelijksfotograaf Antwerpen

Trouwfotograaf Antwerpen

opzoek naar de beste huwelijksfotograaf Antwerpen?

Je bent opzoek naar de beste huwelijksfotograaf Antwerpen voor jullie trouw. De ene na de andere website. Allemaal sfeerloze foto’s, en tot nu is er nog geen enkele foto die je echt raakt. Dat is echt het laatste wat je wilt hebben van je eigen trouw.

Let op: kijk alleen verder op deze pagina als je wél sfeervolle foto’s van jullie trouw wilt hebben. Want wij fotograferen jullie bruiloft met extra veel aandacht voor spontane momenten en emoties.

huwelijksfotograaf antwerpen

Foto’s die de relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven

 

Bekijk foto’s van een complete bruiloft

 

Van jullie huwelijk wil je foto’s die een verhaal vertellen. Foto’s die emoties en alle spontane momenten laten zien en die je weer helemaal terug laten keren naar het moment waarop jij je zo gelukkig voelde. Geen serie met ‘suffe’ statieportretten waarop iedereen overdreven moet poseren en lachen naar de fotograaf.

Je wilt op de foto’s terugzien hoe je beste vriendin een traantje wegpinkt tijdens jullie trouwceremonie. Ook al heb je dit moment zelf geen eens bewust meegemaakt. Juist dan wil je hier foto’s van! Hoe tof is het om achteraf te zien hoeveel impact jullie ceremonie had op jullie vrienden en familie?!

huwelijksfotograaf antwerpen

We fotograferen ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • Beste huwelijksfotograaf Antwerpen
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Meer dan 10 jaar ervaring als huwelijksfotograaf antwerpen

We hebben meer dan 300 bruiloften gefotografeerd in de afgelopen jaren. Omdat we uit de omgeving van Antwerpen komen hebben we al veel huwelijken gefotografeerd in Antwerpen en de directe omgeving. Dit is onze top 5 trouwlocaties in de regio van Antwerpen waar we vaak huwelijken fotograferen. Daarnaast ontdekken we graag nieuwe trouwlocaties in de regio Antwerpen.

1. De Serre (onze tip voor: hippe trouwlocatie Antwerpen)
2. Zoo Antwerpen (onze tip voor: chique trouwlocatie Antwerpen)
3. Strandwerpen Club Cabana (onze tip voor: hippe trouwlocatie Antwerpen)
4. Kasteel den Brandt (onze tip voor kasteel trouwlocatie Antwerpen)
5. Paleis op de Meir (onze tip voor: chique trouwlocatie Antwerpen)

Mooie fotolocaties trouw Antwerpen

Antwerpen heeft een grote variatie van mooie fotolocaties voor jullie trouw in Antwerpen. Mochten jullie hulp nodig hebben bij het vinden van een mooie fotolocatie in Antwerpen dan helpen we jullie graag. We gaan samen opzoek naar de locatie die het beste bij jullie past.

 

Bekijk foto’s van een complete bruiloft

 

portfolio huwelijksfotograaf Antwerpen


 

“Ik ben Arjan, als huwelijksfotograaf Antwerpen het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie trouw

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten.

 

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Onze werkwijze als huwelijksfotograaf antwerpen

Voor de trouw: We zijn erg benieuwd hoe jullie je trouw in Antwerpen willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis. Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Want elke bruiloft is uniek. We gaan samen opzoek naar een geschikte fotolocatie in Antwerpen, dat is het voordeel als je een ervaren huwelijksfotograaf in Antwerpen boekt.

Tijdens de trouw: Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouw, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en geven geen opdrachten om extreem te poseren en te lachen naar de camera. Zo leggen we de spontane momenten van jullie trouwdag vast. Ons doel is om keer op keer voor het bruidspaar het uiterste uit ons zelf te halen. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 9,9 door onze klanten. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot de top 5 beste huwelijksfotografen van België, Nederland en Luxemburg.

Na de trouw: Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken op jullie trouw een paar duizend foto’s. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. De kans is groot dat de foto’s al op jullie liggen te wachten nog voordat jullie terug zijn van huwelijksreis.

“Je wilt toch de beste huwelijksfotograaf van Antwerpen voor jullie trouw?”

 

JA, we willen the wedding story op onze trouw!