Huwelijksaanzoek idee

Wat is het beste idee voor een huwelijksaanzoek?

Als je een huwelijksaanzoek geheim wilt houden, is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en te zorgen dat je partner niets verdachts opmerkt. Je hebt een waterdicht plan nodig voor het aanzoek. Op deze pagina helpen we je graag verder met één van de beste ideeën voor een huwelijksaanzoek.

huwelijksaanzoek idee

Fotoshoot als ideale dekmantel

Het laten maken van een loveshoot is een ideale dekmantel voor een huwelijksaanzoek. Als je het aanzoek tijdens een loveshoot plant weet je ook gelijk zeker dat het huwelijksaanzoek goed gefotografeerd wordt, zonder dat je partner vooraf door heeft wat je van plan bent. Er zijn verschillende redenen te bedenken om loveshoot cadeau te geven. Bijvoorbeeld om een jubileum van jullie relatie te vieren of als verjaardagscadeau. Niemand die door heeft dat het eigenlijk om een huwelijksaanzoek gaat.

Tijdens de loveshoot werken we met kleine spelletjes en leuke opdrachten. Er worden foto’s gemaakt van de kostbare momenten waarop jullie samen genieten. Zonder dat je continue het gevoel hebt dat je moet poseren voor een fotograaf. Echte quality time samen! Vooraf heb je met de fotograaf afgesproken op welk moment het huwelijksaanzoek precies plaats gaat vinden.

huwelijksaanzoek loveshoot

Intiem huwelijksaanzoek

Een aanzoek is een persoonlijk en intiem moment. Kies daarom voor een locatie waar jullie beiden alleen kunnen zijn. Zo voorkom je dat een grote menigte van mensen om jullie heen gaat staan te joelen zodra je op één knie gaat zitten voor die ene vraag. Een geschikte locatie voor een loveshoot met huwelijksaanzoek is op de heide, in het bos of op het strand.

huwelijksaanzoek ideeen

Het verloop van het huwelijksaanzoek

Bij aankomst bij de fotoshoot locatie staat de fotograaf al op jullie te wachten. De fotograaf neemt jullie mee en helpt je ontspannen. Tijdens de loveshoot wordt er gewerkt met kleine spelletjes en opdrachten. Je zult merken dat dit een ontspannen gevoel geeft. Op het vooraf afgesproken moment ga je op één knie en doe je het aanzoek. Het aanzoek en de reactie worden vastgelegd. Hierna is het tijd om de champagne open te trekken en te genieten van een glaasje bubbels. Ook deze speciale momenten worden voor jullie gefotografeerd.

huwelijksaanzoek beste idee

Wil je dit idee voor een huwelijksaanzoek uitvoeren?!

Wat leuk dat je het huwelijksaanzoek wilt laten fotograferen tijdens een loveshoot. Ik help je graag hierbij. Bereid je voor op een gezellige en actieve fotoshoot waarbij je er zeker van kunt zijn dat het huwelijksaanzoek goed gefotografeerd wordt.

huwelijksaanzoek fotograaf

Ik sta voor je klaar en help je graag bij het vastleggen van het huwelijksaanzoek

Wat kost het?

Een huwelijksaanzoek laten fotograferen kost 275,- euro inclusief reiskosten. Jullie krijgen een complete loveshoot inclusief 50 foto’s waarbij het huwelijksaanzoek uiteraard voor jullie is vastgelegd. Met de foto’s kan je op een leuke manier jullie verloving kenbaar maken aan familie en vrienden. Daarnaast zijn de foto’s ook te gebruiken voor de save-the-date en trouwkaart.

de beste ideeen voor een huwelijksaanzoek

Heb je nog vragen, of heb je hulp nodig bij het voorbereiden van het aanzoek? Neem dan contact met me op via whatsapp.

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem eenvoudig contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in