bruiloft cadeau

Wat geef je als cadeau op een bruiloft?

Als je naar een bruiloft gaat wil je natuurlijk een origineel cadeau kunnen geven. Als het geven van huishoudelijke huwelijkscadeaus ouderwets is en geld geven onpersoonlijk, wat geef je dan cadeau op een bruiloft?

bruiloft cadeau

Tegenwoordig wordt er nog maar zelden keukenapparatuur gegeven als cadeau op een bruiloft

Ouderwetse huwelijkscadeaus

Je kunt natuurlijk aankomen met een traditioneel huwelijkscadeau zoals een peper en zout stel of keukenapparatuur. Dit was vooral in de jaren ’90 erg populair om cadeau te geven op een bruiloften. Vroeger was het namelijk gangbaar dat je eerst ging trouwen voordat je samen ging wonen. Huishoudelijke artikelen kwamen daardoor goed van pas. Tegenwoordig is het geven van dit soort huwelijkscadeaus erg ouderwets. De meeste bruidsparen zitten hier niet op te wachten.

Wat is een origineel bruiloft cadeau?

Kies voor een belevingscadeau als je een bruidspaar wilt verrassen met een origineel cadeau. Laat het stel samen genieten van een speciale ervaring. Wat is er fijner om quality time als cadeau te krijgen als je net getrouwd bent? Blijvende herinneringen creëren tijdens een originele beleving is vaak meer waard dan de meeste spullen die je kunt geven.

Je kunt natuurlijk gaan voor een ballonvaart. Check vooraf wel even of ze geen hoogtevrees hebben, anders is deze activiteit wellicht iets te heftig. Een ballonvaart is daarnaast ook erg afhankelijk van het weer, dus niet op ieder gewenst moment uit te voeren. Bij nader inzien wellicht niet het beste huwelijkscadeau wat je kunt geven…

Tijd voor elkaar is het beste huwelijkscadeau wat je kunt geven

Hét cadeau van dit jaar

Een weekendje weg bij een bed and breakfast met privé wellness is een stuk veiliger om cadeau te geven op een bruiloft. Als ze samen vanuit het warme water van de hottub naar de ondergaande zon zitten te kijken komen ze helemaal tot rust. Daarna kunnen ze nog altijd in de sauna duiken. Dit hebben ze wel verdiend na het vele regelen in aanloop naar de bruiloft! Niet gek dat dit een populair cadeau is om te geven op een bruiloft.

Tip: Bundel je krachten. Samen met een groepje vrienden of familie kan je een groter cadeau geven dan wanneer je dit alleen doet.

bruiloft cadeau weekend weg

Geef een mystery weekend weg!

Het concept van een mystery weekend geven is eenvoudig. Je boekt voor het bruidspaar het verblijf en deelt enkel de datum van de boeking met het bruidspaar. Pas op de ochtend van vertrek komen ze te weten wat de bestemming is.

cadeau voor bruiloft

Geef het bruidspaar een mystery weekend weg. Deze bed and breakfast met wellness facaliteiten heeft daar al jarenlang ervaring mee. Het bruidspaar verblijft als enige logés in het gastenverblijf van het vrijstaande huis. Dus volop privacy tijdens hun verblijf. De B&B ligt in een rustige omgeving waardoor ze perfect kunnen bijkomen van alle drukte rond de bruiloft. De B&B is van alle gemakken voorzien en de eigenaar zal er alles aan doen zodat het verblijf helemaal naar wens is.

 

Bekijk de mogelijkheden bij deze bed and breakfast

Meer informatie

Of bekijk de beschikbaarheid in de boekingsagenda

 

Tip: Geef bij boeking dat het om een mystery weekend weg gaat voor een bruidspaar en de eigenaar zorgt ervoor dat er een leuke attentie klaar staat bij inchecken.