after wedding shoot op ibiza

Een after wedding shoot op Ibiza is het beste excuus om nog één keer je droomjurk aan te mogen trekken en om de positieve vibe van jullie trouwdag dag te mogen herbeleven. En het resultaat? Adembenemende trouwfoto’s op het tofste eiland van Europa.

after wedding fotoshoot op ibiza

After wedding fotoshoot op ibiza met uitzicht op Es Vedrà

Een huwelijk is niet compleet zonder

Een after wedding shoot is in heel veel landen erg populair en in Nederland een sterk opkomende trend. In Azië is een huwelijk zelfs niet compleet zonder dat het bruidspaar een after wedding shoot in het buitenland laat maken. Dus: waarom zou je een after wedding shoot op Ibiza moeten laten maken?

  • Jullie trouwdag was fantastisch, maar is wel voorbij gevlogen! Beleef het geweldige gevoel van jullie trouwdag opnieuw tijdens deze shoot.
  • Het is een goede reden om jullie zorgvuldig uitgekozen trouwkleding weer van zolder te halen en nogmaals aan te mogen trekken.
  • Jullie droomden van een bruiloft in het buitenland maar zijn wegens omstandigheden getrouwd in Nederland.
  • Op jullie trouwdag is er veel regen gevallen waardoor jullie er niet aan toe zijn gekomen om uitgebreid foto’s te maken.
  • Het is een once-in-a-lifetime ervaring, met prachtige foto’s waarmee jullie je huis kunnen aankleden als resultaat.

Willen jullie unieke foto’s op Ibiza laten maken?

 

Ja, we willen toffe foto’s laten maken op Ibiza!

 

Wat is het beste moment voor een after wedding shoot?

Een after wedding shoot op Ibiza neemt je weer helemaal terug in de sfeer van jullie mooiste dag. Met unieke foto’s in een adembenemende omgeving als resultaat. De shoot hoef je niet direct de dag na jullie bruiloft te laten maken. Een after wedding shoot plan je om bijvoorbeeld te vieren dat jullie één jaar getrouwd zijn of je geeft de shoot als verjaardagscadeau aan je geliefde.

Hoe verloopt de shoot?

We kennen een aantal unieke plekjes op Ibiza, waar we gebruik van maken voor de shoot. De after wedding shoot neemt 3 uur in beslag. Verwacht zeker geen stijve poses met saaie foto’s als resultaat. Bij het maken van de foto’s helpen we jullie bij alles wat je moet doen. We werken met spontane ‘opdrachten’ en laten jullie veel praten, lachen en bewegen. Op deze manier maken we relaxte foto’s. En wat denk je van spectaculaire drone foto’s genomen van uit een uniek perspectief?

Maak gebruik van het mooiste licht!

De shoot plannen we aan het einde van de middag tegen zonsondergang. We maken in ieder geval gebruik van het zogenaamde ‘golden hour moment’, dit is het moment waarop het zonlicht het allermooist is. Dit is de grootste sfeer bepalende factor tijdens de shoot. Wat het meest ideale tijdstip is voor de shoot hangt af van de stand van de zon op de datum waarop de shoot wordt gemaakt. Van te voren kunnen we jullie hier alles over vertellen.

after wedding fotoshoot op ibiza

De zonsondergang op Ibiza is adembenemend mooi

Laat foto’s maken in zee!

Laat unieke foto’s maken die je op je trouwdag zelf nooit zou laten maken. Ga ervoor, en profiteer van alles wat dit waanzinnige eiland te bieden heeft. Een duik in de zee mag bij een after wedding shoot op Ibiza absoluut niet ontbreken!

Is dat niet zonde voor mijn trouwkleding?

Trouwkleding wordt tijdens een after wedding shoot niet viezer dan tijdens de trouwdag zelf. Ook als jullie foto’s laten maken in de zee. Na afloop spoel je de trouwjurk uit met (zoet) kraanwater. Als je de jurk bij thuiskomst professioneel laat reinigen in een stomerij is de jurk weer zo goed als nieuw. Hierna berg je hem weer netjes op zolder op. Hoe vaak ga je na deze shoot de jurk nog dragen?

after wedding shoot op ibiza

Een after wedding shoot op Ibiza is het beste excuus om nog één keer je droomjurk aan te mogen trekken

Wat kost een after wedding shoot op Ibiza?

Je kunt een after wedding shoot op Ibiza op een willekeurig moment plannen. De shoot kost € 350,- euro. Jullie krijgen 50 foto’s en daarnaast de mooiste foto’s in een 20×20 cm fotoalbum. Dit is exclusief de onkosten van de fotograaf voor de reis en het verblijf.

after wedding shoot ibiza

We gaan alles behalve stijve foto’s maken tijdens de after wedding shoot op Ibiza

Waar moeten jullie rekening mee houden?

Jullie vlucht en verblijf zijn niet inbegrepen. Het vliegen naar Ibiza is relatief goedkoop. Wij vlogen al verschillende keren voor rond de 100,- euro per persoon naar Ibiza.

“Ik ben Arjan van der Plaat, als hoofdfotograaf het gezicht achter The Wedding Story. We gaan niet ‘zomaar wat plaatjes schieten op Ibiza’. Een after wedding shoot op Ibiza is altijd een garantie op spectaculaire foto’s.

Unieke foto’s van jullie samen

En dat we unieke foto’s maken bewijst het feit dat we al 2 jaar op rij zijn uitgeroepen tot de top 10 beste trouwfotografen van Nederland, België en Luxemburg. Ook van jullie gaan we hele toffe foto’s maken op één van de mooiste eilanden van Europa. Gaan jullie mee naar Ibiza?

 

after wedding fotoshoot op ibiza

Geniet van deze once-in-a-lifetime ervaring

 

Gaan jullie mee naar Ibiza?

 

Ja, we willen toffe foto’s laten maken op Ibiza!